DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    371 bin TL’den başlayan Trio Sky’da kişiye özel ödeme imkanları

    371 bin TL’den başlayan Trio Sky’da kişiye özel ödeme imkanları
    05.06.2017
    A+
    A-

    İzmir Yeşilova’da hayata geçirilen Trio Sky’da dairelerin fiyatları 371 bin liradan satışa sunuluyor.

    Mevaport ve Fimar Holding ortaklığının İzmir Yeşilova’da hayata geçirdiği proje 3 bin metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Projede 22 kat tek bloktan oluşurken içerisinde 114 daire bulunuyor. Proje içerisinde bulunan 2+1 dairelerin büyüklüğü 134 metrekare, 3+1 metrekare dairelerin ise 165 metrekare. Birinci sınıf ürünlerin yer aldığı proje inşaatında 64 adet fore kazıt kullanıldı.

    Kişiye özel ödeme imkanları

    Trio Sky Projesinde daireler, firma bünyesinde kişiye özel ödeme imkanları ile satışa sunuluyor. Tria Sky’da 2+1 daireler 371 bin lira ile 507 bin lira arasında, 3+1 daireler ise 510 bin lira ile 590 bin lira arasında değişiyor. Proje tamamlandıktan sonra kiraların 2 binden başlaması planlanıyor. Site için belirlenen aidat ise 100 TL.
    Konum olarak İzmir’in gelişen lokasyonu Yeşilova’da bulunan Trio Sky; eğitim kurumları, sağlık kuruluşları ve alışveriş merkezinde yürüme mesafesinde yer alıyor. Ayrıca projeden Forum Bornova’ya ve Halkapınar metro istasyonuna kolay ulaşım sağlanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.