DOLAR 32,536
EURO 34,9474
ALTIN 2439,357
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dev projenin görüntüsü bile büyüledi

    Dev projenin görüntüsü bile büyüledi

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bilkent Şehir Hastanesi çevresinde Büyükşehir tarafından yapımı süren yolların animasyon görüntülerini Twitter hesabından paylaştı.

    Yaklaşık 6,5 dakikalık videodaki; Şehir Hastanesi çevresinde yapımı süren ve ODTÜ’nün yanından geçen bulvar da dahil olmak üzere toplam 33 kilometrelik bulvarlar, Teknokent Kavşağı’nın da aralarında bulunduğu 29 köprülü kavşak ve 2 tünelin kuşbakışı görüntüleri, işin büyüklüğünü ortaya koyuyor.

    ODTÜ yanından geçerek İncek Bulvarı’na bağlanacak olan yol başta olmak üzere, ODTÜ Teknokent önündeki 3 katlı köprülü kavşak ve hastane çevresindeki diğer yollarla ilgili çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi’nin, bölge trafiğine büyük rahatlık kazandıracak tüm projelerini bir arada toplayan görüntülerde, yapılacak işler de ayrıntılı bir biçimde yer alıyor.

    DEV PROJENİN 6,5 DAKİKALIK GÖRÜNTÜSÜ BİLE BÜYÜLEDİ

    Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma ve projeleri sık sık Twitter hesabından paylaşan ve takipçilerine aktaran Başkan Gökçek’in, bu kez “İşte başladığımız Bilkent Şehir Hastanesi çevre yolları animasyonu…” mesajıyla paylaştığı Bilkent Şehir Hastanesi çevresindeki yollarla ilgili genel bilgiler şöyle:

    Çalışmalar; Bilkent’te yapımı devam eden ve çok sayıda hastaneyi bünyesinde bulunduran 3 bin 700 yataklı Şehir Hastanesi’ni kentin dört bir yanına bağlayacak ve 33 kilometre uzunluğunda bulvarlar, 29 köprülü kavşak, geçit ve 2 tünelden oluşan dev bir proje.
    Büyükşehir Belediyesi, çalışmalara, projenin en büyük kavşağı olan ODTÜ Teknokent Kavşağı’ndan başladı. Bu kavşak, 3 katlı ve 2 köprü ile 2 alt geçitten oluşuyor.

    ODTÜ Rektörlüğü ile imzalanan protokol kapsamında, üniversite yanından İncek Bulvarı’na bağlanan dev bulvarın yapımına başlandı. Bulvar kapsamında kesilen ve nakledilen ağaçların yerlerine 4-5 kat fazlası, Rektörlüğün belirlediği yerlere Büyükşehir Belediyesi tarafından dikilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.