DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    4. Ankara İç Tesisat buluşması

    4. Ankara İç Tesisat buluşması
    13.04.2018
    A+
    A-

    BAŞKENTGAZ ve GASTECHNICS işbirliğiyle 31 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen 4. Ankara İç Tesisat Buluşması, sektörel paydaşları bir araya getirdi. Katılımın yoğun olduğu organizasyonda sponsor olarak yer alan Buderus, geniş ürün gamı ve her türlü ısıtma ihtiyacı için özelleştirilmiş çözümler sunan hizmetleri hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verdi.

     Avrupa’nın önde gelen termoteknoloji markası Buderus, sektörün gelişimine katkı sağlayan aktivitelere destek vermeyi sürdürüyor. BAŞKENTGAZ ve GASTECHNICS işbirliğiyle düzenlenen 4. Ankara İç Tesisat Buluşması, Ankara’da faaliyet gösteren sertifikalı tesisat firmalarından uzmanlar ile sektörün önde gelen firmalarını bir araya getirdi. Buderus sponsorluğunda gerçekleşen organizasyon, yaklaşık 350 katılımcıyı ağırladı.

    Bosch Termoteknik Pazarlama Direktörü Ali Aktaş’ın ErP düzenlemesi hakkındaki sunumu katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Toplantı BAŞKENTGAZ’ın faaliyetleri ile 2018 yılı hedeflerine ilişkin bilgilerin verildiği toplantılar ve teknik oturumlar ile tamamlandı. Organizasyon sonunda BAŞKENTGAZ tarafından Bosch Termoteknik’e teşekkür plaketi takdim edildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.