DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    470 bin TL’den başlayan Adres Koru Evleri yüzde 10 indirim fırsatı

    470 bin TL’den başlayan Adres Koru Evleri yüzde 10 indirim fırsatı
    11.06.2017
    A+
    A-

    Bayraktar İnşaat’ın Sancaktepe’de inşasına devam ettiği Adres Koru Evleri’nde satışlar devam ederken alternatif ödeme seçeneklerine ek olarak yüzde 10 indirim fırsatı da sunuluyor.

    4 dönümlük özel korusu, konumu ve mimarisiyle dikkat çeken projede 2+1 dairelerin fiyatları 470 bin liradan başlıyor. Ayrıca projede peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 indirim uygulanıyor. 9 blokta 320 daire ve 37 dükkandan meydana gelen Adres Koru projesi 22 bin metrekare alanda yükseliyor, bunun 14 bin metrekaresi yeşil alana ayrıldı. Aile konseptini ön planda tutan Bayraktar İnşaat projede stüdyo ve 1+1 dairelere yer vermedi. 2018 yılının Nisan ayında teslimleri gerçekleştirilecek olan Adres Koru Evleri’nde konut almak isteyenlere özel ödeme seçenekleri ve cazip indirim fırsatları sunuluyor.

    YEŞİL VE HUZUR BİR ARADA
    2+1 ve 3+1 daire seçenekleri, projeye adını veren korusu, şelalesi, huzur dolu yaşamı ve yeşille çevrelenmiş ayrıcalıklarıyla; ailelere düşledikleri yaşamı vaat ediyor. Adres Koru’da güne, koruma altına alınmış kırk yıllık çam ağaçlarından oluşan yemyeşil bir koruda başlayacaksınız. Gün boyu konfora kucak açacak, ayrıcalık içinde yüzeceksiniz. Mimari güzellikleri mutluluğunuza ortak edeceksiniz.. Adres Koru’da günü nasıl yaşayacağınız tamamen size bağlı… O kadar çok seçeneğiniz var ki! Günün getirdiklerine kucağınızı sevgiyle açacak, yaşadığınız zamanı hissedeceksiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.