DOLAR 32,3299
EURO 35,0649
ALTIN 2282,1
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    50 bin TL ödüllü Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu

    50 bin TL ödüllü Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu
    17.09.2020
    A+
    A-

    Türkiye Tenis Federasyonu’nun (TTF) en yüksek puanlı senyör turnuvalarından biri olan Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu. Adanalılara 9 gün süren bir tenis şöleni yaşatan, 50 bin TL ödüllü büyük organizasyon, muhteşem kupa töreniyle sonlandı.

    Konut ve işyeri projeleriyle birlikte teknolojik mühendislik anlayışıyla taahhüt projeleri hayata geçiren Göktekin Yapı sponsorluğunda düzenlenen Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’nda tamamlandı. 5-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Türkiye’deki senyör tenisçileri Adana’da buluşturan turnuvaya, teklerde 188, çiftlerde 88 olmak üzere toplam 276 senyör tenisçi katıldı.

    9 gün süren tenis şöleni sonunda, turnuvanın şampiyonlarına ve finalistlerine kupaları, Adana işi hediyelikleri ve ödülleri törenle verildi. Törende konuşan Göktekin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin, “Tenisin ustalarını Adana’da buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Göktekin Yapı olarak 2023 vizyonumuz çerçevesinde Adana kent markasının tanıtımını destekliyor, Adana’yı en iyi şekilde tanıtmak için çaba gösteriyoruz. Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası sponsorluğumuzun da bu vizyonumuzun bir yansıması olduğuna inanıyoruz. Türk Tenisi adına kentimizde yaptığı yatırımlarla Adana’yı teniste marka yapan ATDSK ile birlikte Adana’nın tanıtımına katkı vermiş olmaktan dolayı gururluyuz. Turnuvaya katılan sporcularımıza, ev sahipliği yapan ATDSK’ya ve emeği geçenlere kentimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, Göktekin’e Türk tenisine ve Adana markasına sağladığı katkı ve destek nedeniyle teşekkür ederek, plaket sundu.

    ATDSK’YA 13 KUPA

    ATDSK sporcularının 3 şampiyonluk,10 ikincilik olmak üzere toplam 13 kupa aldığı Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’nın şampiyonları ve finalistleri şu isim oldu:

    TEK ERKEKLER

    35+’da Mehmet Şimşek ve Zeki Tosun, 40+’da Lebit Umut Yurtoğlu ve Nasrettin Yıldız, 45+’da Osman Avcu ve Türker Okan Okyay, 50+’da Levent Karapınar ve Erdal Öztürk, 55+’da Remzi Pekün ve Yunus Hakan Binöz, 60+’da Sırrı Dinçer ve Celalettin Bacanlı, 65+da Cafer Şen ve Mehmet Ali Elibol, Yeni Başlayan Sercan Eşme ve Mehmet Fettah Aladağ, 18+’da Ali Kaan Kandırmaz ve Mekin Arıcı.

    ÇİFT ERKEKLER

    35+’da Türker Okan Okyay ve Lebit Umut Yurtoğlu çifti ile Gökhan Can ve Osman Avcu çifti, 45+’da Selçuk Anar ve Mehmet Hıdır Kiremit çifti ile Hasan Karakaya ve Hacı Apak çifti, 55+’da Selçuk Şerifoğlu ve Yunus Hakan Binöz çifti ile Serdar Özbarlas ve Sermet Soylu çifti.

    TEK BAYANLAR

    35+’da Aylin Kasapoğlu ve Özlem Ateş, 40+’da Berna Çolakoğlu ve Hayat Üstün, 45+’da Nejla Günay ve Dilara Çeliker, 50+’da Gülin Gali ve Saniye Kandırmaz.

    ÇİFT BAYANLAR

    35+’DA Dilara Çeliker ve Berna Çolakoğlu çifti, Hayat Üstün ve Özlem Ateş çifti, 45+’da Feray Akyılmaz ve Berna Şanlı çifti, Güliz Göktekin ve Gülin Gali çifti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.