DOLAR 32,3787
EURO 35,0513
ALTIN 2326,745
BIST 9089,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Oylum Talu, Acun Ilıcalı’yı anlattı

    Oylum Talu, Acun Ilıcalı’yı anlattı

    Başarılı, sempatik ve güzel…Televizyon programlarının vazgeçilmez yüzü, ” Anlatacaklarım Var” programının sunucusu Oylum Talu, hayatının dönüm noktalarını, bilinmeyen yönleriyle hakkında merak edilen ne varsa MAG Mayıs sayısında.

    Sıcak ve sempatik tavırları ile bir çok insanın gönlünde taht kuran Oylum Talu, kendisi ile ilgili bilinmeyenleri MAG’ın Mayıs sayısına anlattı. Oylum Talu hayata pozitif bakan enerjisinin kaynağını,evliliğini,televizyonun hayatındaki yerini anlattığı samimi röportajda merak edilenleri cevaplıyor. Acun Ilıcalı’nın ” Anlatacaklarım Var” programının yayınlanığı kanalı satın almasının ardından programın devamına karar verilmesiyle dönüm noktasıı yaşadığını belirten güzel sunucu,haftaiçi kuşağına geçişinde Acun ılıcalı’nın etkisini MAG’a özel gerçekleşen bu röportaj ile paylaşıyor. Aşka ve televizyon dünyasına dair merak edilenleri tüm içtenliği ile paylaşan Oylum Talu’yu kendi anlatımından bambaşka bir çerçeveden tanıma fırsatı bulacaksınız.

    Oylum Talu özel röportajının öne çıkan başlıkları; ” Hayata çok pozitif bakıp kötü olayların bile güzel yanını görüyorum.”, ”Hayatımda pek çok dönüm noktası var.”, ”Bir seyircinin kumandasının ucundasınız. Kanalı değiştirdiği anda yoksunuz.”, ”Kalıcı olmak için sebat etmek şart.”, ”Kendisine dönük yaşayan, gözünü aynadan ayıramayan biri değilim.”, ”Doğallık ve temizlikten yanayım.”, ”Ayakkabı deyince akan sular duruyor.”

    Oylum Talu’nun kapak yıldızı olduğu MAG, her sayısında bir birinden ünlü ismi okuyucuları ile buluşturmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.