DOLAR 32,5539
EURO 34,8353
ALTIN 2437,423
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    6. Burgan Leasing International İstanbul Cup yarışları tamamlandı

    6. Burgan Leasing International İstanbul Cup yarışları tamamlandı
    23.10.2020
    A+
    A-

    Eker-TAYK Trofesi kapsamında, Burgan Leasing’in ana sponsorluğunda yapılan International İstanbul Cup yarışları 17–18 Ekim 2020 tarihlerinde Caddebostan’da tamamlandı. Takımlar bu yıl altıncısı gerçekleştirilen yarışlarda 24 knot’a varan rüzgar altında kıyasıya mücadele etti.

     

    Burgan Leasing’in ana sponsorluğunda ve Eker-TAYK organizasyonuyla gerçekleşen International İstanbul Cup’ın altıncısı 17 -18 Ekim 2020 tarihlerinde Caddebostan parkurunda tamamlandı. Kıyasıya bir mücadele ve adrenalin dolu dakikalara sahne olan yarışlara IRC sınıfından 28 tekne, Gezi sınıfından 2 tekne olmak üzere toplam 30 tekne katıldı. Mayıs ayında yapılması planlanan ancak pandemi nedeniyle ekim ayına ertelenen Burgan Leasing International İstanbul Cup yarışları, mevsimin de etkisiyle 24 knot’a kadar ulaşan zorlu koşullarda büyük bir heyecanla gerçekleşti. İlk gün hafif rüzgarla başlayan yarışlar, ikinci gün sağanak yağmur ve kuvvetli esen poyrazla birlikte heyecanlı görüntülere sahne oldu.

     

     “Denize ve yelkene tutkun olanların hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz”

    Yarışla ilgili görüşlerini bildiren Burgan Leasing Genel Müdürü Cüneyt Akpınar,Burgan Leasing olarak geleneksel hale gelen International İstanbul Cup yarışlarının bu yıl da ana sponsoru ve bir parçası olmaktan çok mutluyuz. Bizler, tekne leasingi ürünümüzle denize ve yelkenlere tutkun olanların hayallerini gerçeğe dönüştürüyoruz. Yarışlara sponsor olup aynı zamanda katılarak deniz ve yelken tutkumuzu çalışanlarımızla ve tüm dünyayla paylaşıyoruz. Burgan Leasing olarak ülkemizde denizciliği ve yelken sporunu geleceğe taşımak için çalışıyor ve yarışıyoruz. Deniz tutkusunun herkes için ulaşılabilir herkes için yaşanabilir bir tutkuya dönüşmesi için yeni ürünler geliştiriyoruz. Her yarışta olduğu gibi altıncı International İstanbul Cup’ta da büyük mücadele vererek yelken tutkunlarına unutulmayacak anılar yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

     

    Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü Genel Müdürü Cahit Üren ise katılan tekne sahiplerine ve sponsor olan kurumlara teşekkür ederek; “Ülkemiz için deniz ve denizciliğin önemi her geçen gün daha da anlaşılıyor. Tek amacımız denize elverişli insan sayısını olabildiğince fazla yetiştirebilmek. Bu nedene katılan tüm yatlarımıza, yelken okullarımıza teşekkür ediyoruz. “Mavi Vatan”ın öneminin farkında olarak bu güzel etkinliğe altı yıldır destek olan Burgan Leasing’e de sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” diye belirtti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.