DOLAR 32,3349
EURO 35,1971
ALTIN 2247,894
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    65 yaş üstüne tüm nakliye-montaj hizmetleri Koçtaş’ta ücretsiz!

    65 yaş üstüne tüm nakliye-montaj hizmetleri Koçtaş’ta ücretsiz!
    03.04.2020
    A+
    A-

    Koçtaş Çözüm Merkezi üzerinden alışveriş yapan 65 yaş ve üzeri müşterilerine mutfak, mobilya ve banyo dolabı alışverişlerinde nakliye-montaj hizmetini ücretsiz olarak sunuyor. Üstelik sipariş sırasında iletilen evdeki küçük tamirat işleri de montaj sırasında Koçtaş ekipleri tarafından çözülüyor.

    Koçtaş, mobil uygulaması ve web üzerinden 7/24 her ihtiyaca yönelik geniş ürün gamını hijyen kurallarına uygun olarak Türkiye’nin dört bir yanında bulunan müşterilerinin kapılarına kadar götürerek, yaşamın olduğu her yeri güzelleştirmeye devam ediyor.

    Koçtaş, mağazalarının yeniden açılacağı güne kadar mobil uygulamaları ve web adresinden  kesintisiz hizmet vermeyi sürdürürken, bu süreci evlerinde geçiren 65 yaş ve üzeri müşterilerinin yanında olmak amacıyla harekete geçti. Koçtaş, 65 yaş ve üzeri müşterilerinin Koçtaş Çözüm Merkezi’ni arayarak verecekleri mutfak, mobilya ve banyo dolabı alışverişlerinde nakliye ve montaj hizmetlerini ücretsiz olarak sunuyor. Koçtaş ayrıca, sipariş sırasında talep edildiğinde ampul takma, kulp sıkma, dolap kapak ayarı, gevşeyen vidayı sıkma, mobilya ayak ayarı gibi evlerdeki küçük tamirat işlerini de tamamlayarak 65 yaş ve üzeri müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.

    65 yaş ve üzeri büyüklerimiz, evlerindeki tüm ihtiyaçlar için  Koçtaş Çözüm Merkezi üzerinden siparişlerini güvenle verebiliyor, Koçtaş’ın kendilerine özel sunduğu hizmetlerden ücretsiz yararlanabiliyor.

    Koçtaş,geçmişten günümüze köprü kuran ve ailenin temel direği olan büyüklerimiz sağlıkla evlerinde kalabilsin diye onlar için en iyisini yapmaya devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.