DOLAR 32,3869
EURO 34,6017
ALTIN 2386,967
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    8 Mart’ta 8 bin kadınla buluşulacak

    8 Mart’ta 8 bin kadınla buluşulacak
    06.03.2017
    A+
    A-

    Küçükçekmece Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tüm Mart ayı boyunca kutlayarak, konunun önemine dikkat çekecek. Ay boyunca sürecek konserler, sergiler ve söyleşilerle 8 bin kadınla buluşulacak.

    Kadınların sosyal hayata katılımında aktif rol üstlenen Küçükçekmece Belediyesi, Mart ayı için özel bir program tasarladı. Ay boyunca, ilçedeki kültür ve sanat merkezlerinde, okullarda, hastanelerde, dernek ve eğitim merkezlerinde bu anlamda çeşitli etkinliklerle konunun önemine dikkat çekilecek.

    Zengin Etkinlik Programı

    Kadınlar için zengin bir program hazırlayan Küçükçekmece Belediyesi, Mart ayı boyunca, “Kadın Denince” sergisi açılışı, Prof. Dr. Canan Karatay söyleşisi, “Kadınlara Dair Ezgiler” konseri başta olmak üzere birçok etkinliğe imza atacak.

    Kadınların Hep Yanında

    Kadınların bir gün değil her gün yanında olmanın önemine vurgu yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda kadınların bir gün değil, her gün değerli olduğu kanaatindeyiz. Bu doğrultuda Küçükçekmece Belediyesi olarak, yalnızca 8 Mart’ta değil ay boyunca her güne bir etkinlik koyarak, toplam 8 bin kadınla buluşmayı planlıyoruz. Ayrıca yıl içinde yaptığımız kişisel gelişim eğitimleri ve düzenlediğimiz kurslarla, kadınların sosyal hayata aktif katılımını destekliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.