DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    8 Mart’ta Nevşehir’de uçuş başlıyor

    8 Mart’ta Nevşehir’de uçuş başlıyor
    08.03.2021
    A+
    A-

    Eğlence ve sporu bir araya getiren, sosyalleşirken bağışıklığı güçlendiren, tüm dünyada kabul görmüş sağlıklı etkinliklerin başında gelen trambolinleri Türkiye’de konsept park olarak hayata geçiren Flyzone, üçüncü şubesiyle 8 Mart’ta Nevşehir Nissara AVM’de kapılarını açıyor. 

    Mall of İstanbul’da 2019 yılında Türkiye’nin en büyük trambolin parkı olarak hayata geçirilen Flyzone Türkiye, 2020 yılında Taksim Demirören’de kapılarını açtı. 8 Mart’ta Nevşehir Nissara AVM’de kapılarını açacak olan Flyzone, yıl sonuna kadar şube sayısını 5’e çıkaracak. Covid-19 için tüm önlemlerin alındığı Flyzone Nissara, yüzde 50 kapasite ile çalışacak. Randevu sistemi ile ziyaretçi kabul edecek olan Flyzone Nissara, tüm koruma önlemlerini alarak “Yeni Normalleşme” sürecinin en eğlenceli aktivite merkezlerinden biri olmaya aday.

    “20 dakika zıplama 1 saat yürüyüşe eş değer”

    1000 metrekarelik alanda kurulu heyecanlı parkurlarla hem spor yaptıran hem de eğlendiren Flyzone Nissara’da görevli antrenörler eşliğinde doğru spor yapma imkanı da sunuluyor. Trambolinde zıplamanın faydaları saymakla bitmiyor. Hem bir grup aktivitesi olarak da sosyalleşmeye olanak sağlayan trambolinde zıplamak, metbolizmayı hızlandırırken kilo vermeyi kolaylaştırıyor ve 20 dakikalık zıplama 1 saat yürüyüşe eş değer tutuluyor. Stresi azalttığı da kanıtlanan trambolinlerin, ruhsal dengede büyük ölçüde olumlu etkisi olduğu da söyleniyor.

     “Yeni nesil aktivite merkeziyiz”        

    Flyzone Türkiye markasıyla, trambolinde spor yapmayı alışkanlık edinilmesini sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Avrupa Eğlence Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Becer  “Biz hem sosyalleşme, hem eğlence hem de spor merkeziyiz. Bu sebeple 2 yılı aşkın bir sürede bir fan kulübümüz oluştu” diye konuştu. Flyzone Nissara ile Anadolu yatırımlarına start verdiklerini ve devam edeceklerini kaydeden Ramazan Becer, “Parklarımızda, her zorlukta parkurlarımız mevcut. Pandemi süreci içinde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu süreci müşterilerimizin sağlıklı geçirmesi için her türlü önlemi aldık. İstanbul’un dışına markalarımızı taşımaya devam edeceğiz. Nevşehir’deki parkımız için çok heyecanlıyız” dedi. Pandemi dönemini avantaja çevirdiklerini ve o dönemde toplamda 30 milyon TL’lik yatırımla, Flyzone Türkiye’nin şube sayısını 5’e çıkardıklarını kaydeden Becer, “Bu sürede inşaatlarımız devam etti. Nevşehir dışında yine önümüzdeki ay İstanbul Torium ve Lens İstanbul şubemizi de açarak, Flyzone Türkiye’yi 5 şubeye çıkarmış olacağız.” dedi

    “6 yaşından itibaren herkes trambolinde zıplayabilir”

    Flyzone’a 4-13 yaş arasındaki misafirlerin ebeveynleri ile giriş yapabildiklerini belirten Becer, “70 yaşında bile misafirlerimiz geliyor. Antrenörlerimizin gözetiminde unutulmaz anlar geçiriyorlar” diye konuştu. Tüm sağlık birimlerinin trambolinin faydalarından bahsettiğine dikkat çeken Becer, “6 yaşından itibaren tüm ziyaretçilerimiz trambolinde zıplayabiliyor, zıplarken de sağlıklı bir spor aktivitesini gerçekleştirmiş oluyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.