DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Beylerbeyi’nden İstanbul Boğazı manzarası: Bonega Beylerbeyi

    Beylerbeyi’nden İstanbul Boğazı manzarası: Bonega Beylerbeyi
    03.05.2024
    A+
    A-

    Boğazın eşsiz güzelliğine Bonega’dan pencere açmaya ne dersiniz? Alışılagelmişin dışında bir konut projesi olan Bonega, Nexonya’nın en yeni projesi. Çoklu yapıdan daha uzak tek bina mimarisi, sınırlı sayıda komşuluk, daha fazla yaşam standardı ile Bonega yeni bir yaşam stili sunuyor.

    Boğaz’ın gözbebeği Beylerbeyi, artık evinizin, balkonunuzun ve hayallerinizin merkezinde yer alacak. Nexonya’nın yüksek teknoloji standartlarıyla hayata geçirdiği Bonego, 6 katlı tek blok olarak inşa ediliyor. Her kat 2 daireden oluşuyor. Projede, kapalı ve açık otopark, asansör, 7/24 kapalı devre kamera sistemi, peyzaj alanı, kamelya, dinlenme alanı, sosyal alan imkanları sunuluyor. Bonega Beylerbeyi, sosyal imkanları ve yaşam gereksinimlerini Beylerbeyi’nde bir arada sunuyor. Bonega Beylerbeyi, minimalist tasarım çizgileri ve karakteristik mimarisi ile ön plana çıkıyor. Bonega, estetik ve kaliteyi bir araya getiriyor. Bonega Beylerbeyi, 2 dublex ve 3 normal kat olmak üzere zemin +6 kattan oluşan konsept bir konut projesidir. Önü tamamen açık 3 cephesiyle her katında Beylerbeyi’nden İstanbul’a bir fotoğrafın içinde hissedeceğiniz, yüksek kalite ve mimari donanımlarla inşa edilen emlak projesi Bonega hakkında bilgi veren Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, “Projemiz, sınırlı sayıdaki boğaz rezidansından biri. Yüksek yapı teknolojisiyle inşa ettiğimiz projede, kalitede en üst düzey markaları tercih ettik. Projemiz, bahçe dubleksi, çatı dubleksi ve normal daire tiplerinden oluşuyor. Projede 10 daire bulunurken, dairelerin metrekareleri 106 m² ile 207 m² arasında deşiyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.