DOLAR 32,4684
EURO 34,8414
ALTIN 2431,292
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    A.O. Smith: Türkiye’yi bölgesel üs olarak kullanıp çevre ülkelere ihracat yapacağız

    A.O. Smith: Türkiye’yi bölgesel üs olarak kullanıp çevre ülkelere ihracat yapacağız

    144 yılı aşan tecrübesiyle su arıtma teknolojilerinde yenilikçi, üstün kalitede teknolojik ürünleriyle dünya lideri olan A.O. Smith, Türkiye’de 7 ana bölgede 200’ü aşkın noktada satış ve servis hizmeti veren bayileri ile İstanbul Sait Halim Paşa Yalısı’nda zengin bir etkinlik programıyla bir araya geldi.

    Ana fikri ‘‘Birlikte Daha Güçlüyüz’’ olan organizasyon, A.O. Smith Türkiye Genel Müdürü Serkan Boynukalın’ın konuşmasıyla başladı. 2013 yılında önemli bir yatırım yaparak Türkiye’ye giren A.O. Smith’in İstanbul’da kurduğu üretim tesisi ve dağıtım organizasyonuyla Türkiye, Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’ya hizmet verdiğini belirten Boynukalın, yatırımların artacağını, Türkiye’yi bölgesel üs olarak kullanıp çevre ülkelere ihracat yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

    Dünyanın farklı ülkelerindeki üretim ve araştırma merkezlerinde yenilikçi teknolojiler üzerinde çalışırken, aynı zamanda bünyesindeki araştırma merkezlerinde ürünlerin titiz çalışmalar sonucu tasarlandığını, geliştirildiğini ve test edildiğini belirten A.O. Smith Türkiye Genel Müdürü Serkan Boynukalın, ürünlerinin uluslararası alanda kabul görmüş test merkezlerinin sertifikalarına sahip olduğunun da altını çizdi.

    Genel Müdür Boynukalın konuşmasını şöyle sürdürdü:

    “25 yıllık tecrübemle söyleyebilirim ki, A.O. Smith kalitenin adıdır. A.O. Smith dünya üzerinde azalan içme suyu kaynaklarını araştırmakta ve yerel ihtiyaçlara yönelik su arıtma cihazları geliştirmektedir. A.O. Smith olarakmodern ürünlerimiz ile en son teknolojiyi aynı zamanda tüketicinin ekonomik ihtiyaçlarını da göz önünealarak su arıtmada pek çok yeniliğe imza atmış bir firmayız. Amerikan Patentli Side Stream Membran teknolojisi ile Türkiye’nin en verimli su arıtma cihazlarını üretiyoruz. Arıtma cihazlarımızda bulunan Performans Takip Sistemi sayesinde müşterilerimiz su arıtma cihazı filtrelerinin ne zaman değiştirilmesi gerektiğini, ne zaman servis çağırılması gerektiğini kolaylıkla takip edebiliyor ve böylece temiz ve sağlıklı suya sürekli olarak rahatlıkla ulaşabiliyor.”…

    Konuşmasında A.O. Smith için bayilerinin önemini vurgulayan Boynukalın, bayi ve yetkili servis noktalarının, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda en iyi ve yetkin hizmeti vermek üzere eğitildiklerini belirtti.

    A.O. Smith Hakkında

    1874 yılında ABD’nin Milwaukee şehrinde kurulan A.O. Smith, 70 yıldan uzun bir süredir su teknolojilerine odaklanmış; bugün de dünya çapında hizmet veren en nitelikli su ısıtma, su depolama ve su arıtma ürünlerinin öncü üreticisidir. A.O. Smith Su Teknolojileri A.Ş. dünyada olduğu gibi Türkiye’de de su arıtma ekipmanlarında en üstün kaliteyi, yüksek seviyede teknik destek ile bir arada sunmayı prensip edinmiştir.

    Şirketin üst düzeyde uzmanlık sahibi teknik personeli yeni gelişmeleri takip edip araştırmalar yaparak üretim kalitesinin ve kapasitesinin devamlı artırılmasına olanak tanımaktadır. Bu durum, kalitenin artmasına rağmen masrafların makul düzeylerde tutulabilmesinin anahtarıdır.

    A.O. Smith Su Teknolojileri Türkiye kurulduğu günden bu yana yeni teknolojiler arayışı içerisinde olmuş, ters osmoz, su yumuşatma, iyon giderme, nihai arıtma sistemleri gibi en etkili çözümleri bulmayı hedef almıştır. Satış ve pazarlama alanındaki hedefi; yeni teknolojiler ve ekipmanlar sunmaktır. Amacı, müşteri gereksinimlerini karşılayacak en uygun çözümleri belirlemek ve yeni teknolojiler hakkındaki bilgilerini güncel tutmak için ihtiyaç duyulan süreci geliştirmektir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.