DOLAR 32,4876
EURO 34,8285
ALTIN 2450,523
BIST 9881,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Abdurrahim Tavlı: ”Ülke ekonomimize büyük katkı sağlayacağı ve 250’yi aşkın alt sektöre de can suyu olacağı kanaatindeyim”

    Abdurrahim Tavlı: ”Ülke ekonomimize büyük katkı sağlayacağı ve 250’yi aşkın alt sektöre de can suyu olacağı kanaatindeyim”
    14.09.2022
    A+
    A-

    Hükümetin TOKİ aracılığı ile hayata geçireceği sosyal konut hamlesini Sektörün bir Temsilcisi olarak çok kıymetli görüyorum.

    Bu devasa projenin beraberinde getireceği 100 bin ek istihdamla birlikte ülke ekonomimize büyük katkı sağlayacağı ve 250’yi aşkın alt sektöre de can suyu olacağı kanaatindeyim.

    5 yıllık süreçte 81 ilde 500 bin sosyal konut, 250 bin alt yapısı hazır konut amaçlı arsa ve 50 bin iş yeri yapımı hedefleniyor.

    İlk defa TOKİ aracılığı ile konut sahibi olacak vatandaşlarımız yapılan açıklamaya göre 608 bin TL’lik 2+1 konutlara 2.280 lira taksitlerle, 850 bin TL’lik 3+1 dairelere ise 3.187 liradan başlayan taksitlerle sahip olacak. Bu kolay ödeme seçenekleri dar gelirlinin konuta kolay erişimini sağlayacaktır.

    Emeklimizin, gencimizin taksitlerini rahatlıkla ödeyebileceği konut, arsa ve işyerini kapsayan bu projeyi küresel çapta yaşanan ekonomik dalgalanmaların etkilerinin yoğun hissedildiği bir dönemde büyük fırsat olarak görüyor, katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

    İSRA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.