DOLAR 32,5891
EURO 34,7304
ALTIN 2498,327
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Açık alanların tadını Dekton ile çıkarın

    Açık alanların tadını Dekton ile çıkarın
    22.06.2021
    A+
    A-

    Balkon, teras ve çardaklar günümüzde evlerin en değerli bölümleri oluyor. Yazın gelmesiyle birlikte bu alanların kullanımı da her zamankinden daha fazla artıyor. Açık alanlara estetik ve fonksiyonellik katan tasarımlar, Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton ile yeniden yorumlanıyor. Dekton’un İskandinav beyazı Zenith, taze ve ferah ortamlar sunarken doğal taştan esinlenen Aura doğanın tasarımlarının evlerle bütünleşmesini sağlıyor. Dekton’un Industrial koleksiyonundan Orix ise doğa şartlarına maruz kalarak oluşmuş organik desenleri ile açık havada tamamlayıcı bir tarz yaratıyor.

    Yaz aylarının gelmesiyle kendimizi kapalı ortamlardan, daha ferah açık alanlara atıyor, balkon ve teraslarda daha fazla zaman geçiriyoruz. Yaz aylarının buluşma noktası olan açık alanlar, koyu sohbetlerin ve en güzel yemeklerin de ev sahibi oluyor. Cosentino’nun ultra kompakt yüzeyi Dekton ile yaratılan yenilikçi tasarımlar sadece evlerde değil açık alanlarda da zeminlerin havasını değiştiriyor. Güneş ışınlarına, çizilmelere, lekelere, ani sıcaklık değişimi ve darbelere karşı üstün bir direnç gösteren yüzeyler, yaz aylarında yeni sohbet konusu oluyor.

    Dekton özelliklerini bir arada sunuyor

    Calacatta mermerinden ilham alan Aura15, doğal taşın estetiği ve üstün Dekton özelliklerini bir arada sunuyor. Dekton’un Natural koleksiyonunda yer alan Aura15, gri ve yumuşak damarları ve beyaz tonlarıyla açık alanlara yenilikçi, doğal bir dokunuş katıyor.

    Bahçe ve teraslarda kusursuz bir seçim oluyor

    Dekton Solid koleksiyonunda yer alan Zenith’in İskandinav beyaz rengi, açık alanları; yenilenmiş ve daha canlı ortamlara dönüştürüyor. Mat yüzey, her tarzdaki açık alanlara uyum sağlarken bahçe ve teraslara aydınlık getirmek için kusursuz bir seçim oluyor.

    Teknik özelliklerini endüstriyel görünümüyle destekliyor

    Dekton’un Industrial koleksiyonunda yer alan Orix, etkileyici görünümü ile açık alanlarda farklı bir alternatif sunuyor. Yıpranmış betondan ilham alan renk, gri, mavi ve yeşilin farklı tonlarını barındıran renk kombinasyonuyla eski ve yeni arasındaki muazzam geçişi hissettiriyor. UV ışınlarına, çizilmeye, leke, ısı ve sıvıya karşı direnciyle de dikkat çeken renk üstün teknik özelliklerini endüstriyel görünümüyle destekliyor.

    Büyük küçük tüm açık balkon ve teraslarda kullanılıyor

    Dekton yüzeyler, UV ışınlarına, çizilmelere, lekelere, suya ve ani ısı şoklarına karşı gösterdiği üstün direnç ile açık alanlarda kusursuz bir kullanım sunuyor. Dayanıklılığı ve kolay bakımıyla ilk günkü canlılığını uzun yıllar boyunca koruyan Dekton, geniş ürün yelpazesi, farklı boy plaka ve kalınlık çeşitleriyle küçük veya büyük fark etmeksizin tüm açık alanlarda, balkon ve teraslarda uygulanabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.