DOLAR 32,5004
EURO 34,7694
ALTIN 2488,355
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Açık havayı en şık salonlara dönüştüren tasarım

    Açık havayı en şık salonlara dönüştüren tasarım
    16.06.2022
    A+
    A-

    Yaz mevsiminin buluşma noktası olan dış mekânlar için bahçe mobilyalarına imza atan L’unica, rahatlığı ve dayanıklılığı referans alan koleksiyonlarıyla trendleri belirlemeye devam ediyor. Rahatlıktan ödün vermeyenler için tasarladığı Harper Oturma Grubu ile konforlu ve şık bir alan yaratan L’unica, açık havada geçirilen saatleri unutulmaz anlara dönüştürüyor. Cesur bir tarz benimseyen ve kreatif dokunuşlarla fark yaratan Harper Oturma Grubu, bahçe, balkon ve teraslarda güçlü bir stil anlayışı ortaya koyuyor.

    Kaliteli ve zengin ürün seçeneklerini üstün hizmet kalitesiyle birleştiren L’unica, estetikten ödün vermeden ergonomik ve bütün hava koşullarına karşı dayanaklı olarak tasarladığı Harper Oturma Grubu’nu beğeniye sunuyor. Kaliteli işçilik ile üretilen Harper Oturma Grubu, birinci sınıf kumaşıyla da iddiasını vurguluyor. Siyahın karakteristik stilini natürel dokularla yumuşatan oturma grubu, zıtlıkların uyumu ve doğanın enerjisiyle güçlü bir bütünlük yakalıyor. Hem aileler hem de kalabalık buluşmalar için ideal olan bu tasarım, sırtı destekleyen minderleri ile de konforu en üst düzeyde tutmayı başarıyor.

    Harper Oturma Grubu’na L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.