DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Açıkhava’da Megastar fırtınası devam ediyor

    Açıkhava’da Megastar fırtınası devam ediyor
    12.09.2017
    A+
    A-

    Açıkhava’yı dolduran sevenlerinin hep bir ağızdan eşlik ettiği konser serisinin dördüncü gecesinde Tarkan, klasikleşen pop şarkılarının yanı sıra “10” albümünden “Yolla”, “Beni Çok Sev”, “Çok Ağladım” ve “O Sevişmeler” gibi yeni şarkılarını da seslendirdi.

    Megastar’ın eski ve yeni şarkılarının hep bir ağızdan söylendiği gecede Tarkan’a davulda Volkan Öktem, bas gitarda Alp Ersönmez, akustik gitarda Ayhan Günyıl, klavyelerde Matthew Erdem ve Serhat Ersöz, perküsyonda Mehmet Akatay, İsmail Darıcı ve Tunç Çakırgeri, vokallerde Altay Oktar ve Murat Aziret eşlik etti. Tarkan’ın orkestranın şefliğini ise elektro gitarıyla performans sergileyen Can Şengün yaptı. Tarkan’ın sekiz konserlik Açıkhava konser serisinin sahne tasarımı Can Besbelli’ye ait.

    Sekiz konserlik Açıkhava maratonunun dördüncü gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Pınar Sabancı, Neslihan Sabancı, Pınar Boyvadaoğlu, Lerzan Boyner, Engincan Ural, Melisa Ural, Selin Denizli-Abdullah Burnaz, Lal Denizli, Pınar Altuğ Atacan, Ebru Cündübeyoğlu ve kızı, Leman Halulu, Selen Görgüzel, Çiğdem Kamer, Simay Kamer, Sibel Bilgiç gibi ünlü isimler de vardı.

    Seyirci Tarkan’ı, Tarkan seyirciyi bırakmıyor

    Tarkan, Atlantis Yapım ve Hitt Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşecek konser serisi kapsamında 12,14,15 Eylül ve yoğun istek üzerine yeni eklenen 16 Eylül tarihinde de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluşacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.