DOLAR 32,5303
EURO 34,8394
ALTIN 2428,271
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Açıkhavanın en mesafeli festivali “OutdoorFest”

    Açıkhavanın en mesafeli festivali “OutdoorFest”
    01.09.2021
    A+
    A-

    Outdoor Türkiye Platformu tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ilk Outdoor Yaşam ve Aktivite Festivali OutdoorFest için geri sayım başladı. Kilyos’taki Doğada Yaşam Okulu’nun 400 bin metrekarelik alanı içinde gerçekleştirilecek olan festival, 3-4-5 Eylül’de outdoor yaşamı sevenleri bir araya getirecek.

    Doğa, çevre ve kaynakların doğru kullanımı ilkesiyle hareket eden Outdoor Türkiye Platformu tarafından düzenlenen ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek OutdoorFest’de birbirinden farklı deneyimlerin anlatıldığı Nature Talks konuşmaları, canlı müzik performansları, eğlenceli oyunlar, deneyim ve doğa temalı konuşmalar, çeşitli atölyeler ve kamp-karavan konaklama fırsatları aktivite severlerle buluşacak.

    OutdoorFest, doğa ve aktivite sever her insanın katılımının olduğu, aileleri, çocukları ve patili dostları ağırlayan, doğal yaşam, çevre bilinci, farklı deneyimler ve ekipmanların meraklısı her yaştan insanın katılımına uygun bir açık hava organizasyonu olarak büyük ilgi görüyor.

    3 gün sürecek festival programında; aktiviteler kategorisinde longboard yarışması, bushcraft kamp sohbetleri, enduro, bisiklet ve karavan sohbetleri düzenlenecek olup, oyunlar kategorisinde; longboard parkuru, zipline parkuru, tırmanış duvarı, slackline, airsoft, jenga ve chiboard alanı yer alacak. Atölyeler kategorisinde ise; karavan kullanımı, deri işlemeciliği, bisiklet kullanımı, kahve demleme, balkon bitkileri, sağlıklı beslenme, ilkyardım, buschcraft kampçılık ve çocuklara özel doğa ve tohum atölyeleri gerçekleştirilecek.

    Müzikle ilgili de doğada keyifli vakit geçirecek olan katılımcılar, festivalde Old Town Blues & Melis Karaduman, Grup Gündoğarken ve Retrobüs konserlerini dinleme fırsatı bulurken, kamp konaklamalı kalan ziyaretçiler ise orman yürüyüşleri, gece sinemaları, masal dinletileri, çeşitli gösteriler ve yıldızları izleme etkinliklerini de deneyimleyecekler.

    Pandemi koşulları devam ederken düzenlenecek festivalde, tüm alan her gün dezenfekte edilecek olup, alana girişte ateş ölçümü, HES kodu kontrolü, maske kullanım zorunluluğu ve etkinliklerde sosyal mesafe kuralına maksimum özen gösterilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.