DOLAR 32,4796
EURO 34,6781
ALTIN 2407,577
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    A’dan Z’ye Okul Alışverişleri D&R’da

    31.08.2018
    A+
    A-

    Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlı seçenekleriyle A’dan Z’ye okul alışverişinin değişmez adresi olmaya devam ediyor.

    D&R; yaz tatilini geride bırakıp yeni öğretim dönemine başlayacak öğrencilerin, okula dönüş dönemini daha keyifli hale getiriyor. Okul alışverişi için kapılarını açan D&R; okul için gerekli olan birçok lisanslı ve seçkin markayı binlerce seçenekle tek bir çatı altında sunuyor.

    Öğrencilere “zengin çeşit ve bol seçenekle” birçok markanın lisanslı ürününü sunan D&R, kırtasiye ihtiyaçlarının tek noktadan, “en iyi fiyat avantajıyla ve güvenle” karşılanmasını sağlayıp, keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

    Kalem, defter, dosya, cetvel, defter kabı ve etiket gibi öğrencilerin en temel ihtiyaçları Syloon, Pape, Zipp-it, Exacent markalarının özel ayrıcalıklarıyla öğrencileri bekliyor. D&R mağazasında yer alan diğer markalar da yenİi eğitim yılı için özel tasarlanan ürünleriyle öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik alışveriş kolaylığı sağlıyor.

    Kırtasiye setleri, temalı defterler, tasarımkalem kutuları, eğlenceli planlayıcılar, figürlü silgiler, stickerlar ve daha fazlası D&R mağazalarında tüm öğrencilerin hayatlarına renk katmaya hazırlanıyor.

    Çantalarda %30 indirim

    D&R ürün çeşitliliğinin zenginliğinin yanı sıra uygun fiyatlarıyla da fark yaratıyor. Her zevke uygun tüm okul çantalarında %30 indirim fırsatı öğrenciler kadar velileri de mutlu edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.