DOLAR 32,3153
EURO 35,1248
ALTIN 2302,061
BIST 9056,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    adL ‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ Tutkunlarının 2018-19 Sonbahar-Kış stil yolculuğu başladı

    adL ‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ Tutkunlarının 2018-19 Sonbahar-Kış stil yolculuğu başladı
    11.11.2018
    A+
    A-

    Ünlü stilist ve moda editörü Mert Aslan’ın geçmişten güç aldığı moda ikonlarından Nico, Betty Catroux ve Donatella Versace tarzı 2018-19 Sonbahar-Kış adL‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ koleksiyonunda hissediliyor.

    adL ‘‘Night Zoom Styled by Mert Aslan’’ ın 60 parçalık “Orient Tuxedo” 2018-19 kış koleksiyonuna, kadifeler, son yılların vazgeçilmezi payetler, puanlı tüller, danteller, satenler, parıltılı örmeler, jakar kumaşlar öncülük ediyor. Gül, zebra, leopar desenleri ile Parizyen zarafeti, İtalyan maksimalizmini oryantal bir dışavurumla yansıtıyor. Siyah, kemik, yeşil, kırmızı, gümüş, gold gibi renkler tasarımları tamamlarken, sezonun ana trendlerinde stüdyo 54 efekti bu Sonbahar-Kış da devam ediyor.

    Ünlü Moda editörü ve Stil Danışmanı Mert Aslan, Bu bir moda editörü koleksiyonu. Tüm ilhamlarımı, ikonlarımı gözden geçirdim; ayrıca sezonun önemli trendlerini ve tabii ki çok sevdiğim tavırları bir araya getirdim. Bu koleksiyon 60’lı, 70’li ve 80’li yılların Nico, Betty Catroux ve Donatella Versace gibi ikonlarına bir saygı duruşu. Parizyen bir zarafet ve Rönesans fantezileri #OrientTuxedo’ daki oryantal ifadelerle buluşuyor. Sezonun en önemli trendleri, Bianca Jagger, Pat Cleveland, Jerry Hall, Lauren Hutton ve Diane von Fürstenberg’ in eşsiz tavırlarıyla Studio 54 etkilerini takip ediyor. Irving Penn’ in eşsiz güllerinden ve Veruschka’ nın giydiği hayvan baskılarından esinlenerek hazırladığımız koleksiyon hem sofistike hem de vahşi. Hayvan baskıları ve güller; pul, kadife, dantel ve jakar, #OrientTuxedo’da ikonik smokin esintileriyle buluşuyor dedi.

    adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık, ‘‘adL ’Night Zoom Styled By Mert Aslan’ koleksiyonu bu sezon geçmişin gücünden ilham alınarak hazırlandı. Kendi özel kodları dışında ve farklı bakış açısıyla sofistike bir koleksiyon oldu. Modanın etkileyici tarihinde bir yolculuk vaat eden koleksiyon, sezon trendleriyle harmanlanarak her kadının gardrobu için anahtar parçalar sunuyor. adL ’Night Zoom Styled By Mert Aslan da gece-gündüz her daim şıklık yine başrolde.’’ dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.