DOLAR 32,4571
EURO 34,7727
ALTIN 2429,99
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ağaoğlu, Maslak 1453 özel fon kampanyasında dijitali tercih etti

    Ağaoğlu, Maslak 1453 özel fon kampanyasında dijitali tercih etti
    01.08.2017
    A+
    A-

    İnşaat sektörünün öncü markalarından Ağaoğlu, Maslak 1453 projesindeki özel stok konutlarının pazarlamasında, sosyal medyayı ve dijital kanalları tercih etti. İstanbul, New York, Londra ve Dubai ofisleriyle global ölçekte kreatif çözümler sunan great reklam ajansı, Maslak 1453 için Facebook, Instagram ve CRM yapısıyla entegre biçimde hazırladığı ‘Landing Page’ üzerinden, projeden yatırım veya oturum amaçlı konut satın almak isteyen nitelikli hedef kitleye doğrudan erişimi sağlıyor.

    great’in kendilerine sunduğu hizmet hakkında bilgi veren Ağaoğlu Pazarlama İletişimi Müdürü Esna Şimşek, kampanya öncesinde yapılan tüm hazırlıklarda ekip olarak %100 sonuç odaklı ve bütünleşik çalıştıklarını ifade ederek, bu kampanya özelinde sektör için yeni birçok çalışma yaptıklarını ve burada great ile aynı dili konuşuyor olmanın işlerini inanılmaz kolaylaştırdığını söyledi. Projeyi yöneten great ajans yönetici ortağı Saygın Karabay da “Ağaoğlu, pek çok alanda olduğu gibi konuda da öncü olduğunu gösterdi. Maslak 1453 planlamasının temelinde, Ağaoğlu’nun, dijital yaklaşımı net olan bir pazarlama ekibi yer alıyor” dedi.
    “Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan great, bünyesinde bulunan tasarım, dijital, etkinlik ve sosyal medya departmanları ile müşterilerinin tanıtım ve pazarlama hedeflerine yönelik farkındalık yaratan fikirleri hayata geçiriyor. Ajansın referansları arasında Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun dışında; ADM-GDZ Elektrik Dağıtım, Canon, Danone, Denizbank, Goodyear, Hoover, Hyundai, LC Waikiki, Lenovo, MDSap, Mercedes-Benz, Nutricia, Pera Palace, Rixos Otelleri, Unifree gibi küresel ve yerel markalar yer alıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.