DOLAR 32,3263
EURO 35,1323
ALTIN 2294,216
BIST 9050,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ağrısız bir uyku için etkin formül

    Ağrısız bir uyku için etkin formül
    23.04.2020
    A+
    A-

    Uzmanlar geceyle birlikte ağrıların arttığını, bunun da uyku kalitesini düşürdüğünü belirtiyor. Kilim Mobilya Uyku Grubu’nun yeni ürünü BioMedical yatak, özellikle ortopedik ağrı çekenlere rahat bir uyku vaat ediyor. Üretiminde kullanılan özel kumaşın içerdiği aktifler sayesinde BioMedical yatak bütün kasların, dolayısıyla vücudun gevşemesini sağlayarak ağrıların giderilmesine yardımcı oluyor.

    Araştırmalar dingin ve kaliteli uyku ile vücut sağlığı arasında paralellik bulunduğunu gösteriyor. Sağlıklı uyku insanların yaşam kalitesini artırırken, vücutta oluşabilecek kas iskelet ağrılarının önüne de geçiyor. Türkiye’nin lider mobilya üreticilerinden Kilim’in Uyku Grubu tarafından geliştirilen BioMedical Yatak, bu hassasiyet göz önünde bulundurularak tasarlandı.

    Kilim Ar-Ge ekibi tarafından tasarlanan BioMedical yatakta kullanılan özel kumaş, dokusundaki aktifler sayesinde bütün vücudun ve kasların gevşemesini sağlıyor ve vücudu dinlendiriyor. Ağrılarda azalma sağlayarak günlük hayatta vücudun daha sağlıklı olmasına ve yaşam kalitesinin artmasına yardımcı oluyor.

    5 bölgeli paket yayla ortopedik destek

    BioMedical yataktaki özel kumaşın içerdiği aktifler, kaşıntı önleyici/giderici özelliklere de sahip bulunuyor. En küçük bir terlemede bu aktifler cilt üzerindeki ısı reseptörleriyle etkileşime girerek cildin serinlemesini ve ferahlamasını sağlıyor. Ayrıca BioMedical yatak uyku sırasında ısı değişimini koruyor, nem oranını dengeliyor. Çift taraflı kullanılabilen BioMedical yatakta bulunan geliştirilmiş 5 bölgeli paket yay sistemi ise vücudun farklı ağırlık bölgelerine doğrudan ortopedik destek sağlıyor. Bir yandan da bu yay sistemi sayesinde eşler hareket ettiğinde birbirlerini etkilemeden en rahat uyku deneyemini yaşayabiliyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.