DOLAR 32,5513
EURO 34,7778
ALTIN 2492,395
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AGT Design By Defne Koz’a iki ödül birden

    AGT Design By Defne Koz’a iki ödül birden
    29.01.2020
    A+
    A-

    Dünya markası vizyonu ile yoluna devam eden, sektörünün öncü markası AGT ve Endüstriyel Tasarımcı Defne Koz iş birliğinden doğan “AGT Design by Defne Koz Parke Serisi” uluslararası alanda en prestijli tasarım projelerinin ödüllendirildiği International Design Awards’da 2 ödüle birden layık görüldü.

    Ulusal ve uluslararası pazarda MDF, MDF-LAM, panel, profil ve parke üreterek, beş kıtada 80’ten fazla ülkeye ihraç eden AGT, Tasarımcı Defne Koz imzasını taşıyan “AGT Design by Defne Koz” parke serisinin iki farklı koleksiyonu ile International Design Awards’ta ödüle layık görüldü.

    AGT Genel Müdürü Sevdil Yıldırım International Design Awards’ta kazanılan başarının ilk günden bu yana hedefledikleri dünya markası olma vizyonunun bir sonucu olduğunu söyledi. AGT olarak tasarıma ve inovasyona verdikleri değerin altını çizen Yıldırım; “AGT Design markası sektörümüzde bir ilk oldu. Fonksiyonelliğin ve dayanıklılığın ön planda olduğu bir ürünün tasarımcı dokunuşuyla nasıl dekoratif hale dönüşebildiğini kanıtladı. International Design Awards tasarım sektörünün en saygın ödüllerinden birisi. Dünyanın en önemli tasarımcıları ve tasarımları bu ödüle layık bulunuyor. Aldığımız ödüller bizim için çok büyük bir onur, aynı zamanda da motivasyon kaynağı oldu. Önümüzdeki dönemde yeni tasarım ve ürünlerle tüketicilerimizin karşısına çıkacağız” dedi.

    AGT Design by Defne Koz” Parke Serisi”, parkeyi sadece bir “zemin kaplama” ürünü olmaktan çıkarıyor ve ona dekoratif anlamda daha çok sorumluluk veriyor. Tasarımcı Defne Koz bu çok özel serinin tasarım dilini “doğanın ilhamı ve tasarımın birlikteliği” şeklinde tanımlıyor. Bliss ve Spark tasarımlarında klasik doğal ahşap desenleri yerine, insan ile doğa arasındaki uyumu tasvir eden geometrik desenler dikkat çekiyor.

    İki koleksiyondan ilki olan Bliss’in doğal çizgilerden oluşan tasarımı, ışığın yansımasıyla değişen ipeksi dokusu diğer ürün grupları arasında öne çıkıyor. Diğer ödüllü tasarım olan Spark koleksiyonu ise, üst düzey dokusu ile dikkat çekerken, zengin geometrik deseni ile güçlü bir yapıya sahip. Organik ve düz desenlerin oluşturduğu bir dengeden vücut bulan tasarımıyla dikkat çeken ürünler dört farklı dekordan oluşuyor. Bu özel koleksiyon üstün kalite ve dayanıklılık özellikleriyle de dikkat çekiyor. 15 yıl garantiye sahip lekelerden etkilenmeme ve kolay temizlenme konularında başarılı olan parkeler ayrıca çevre dostu. UV ışınlara karşı da dayanıklı olan ürünlerin montajı, özel kilit sistemi sayesinde de kolaylıkla yapılabiliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.