DOLAR 32,5162
EURO 34,7728
ALTIN 2493,775
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ahmet Yum: “İnsanı ve doğayı odağına alan, çevre dostu, gelecek trendlerine uyumlu estetik mimari anlayış ile projeler geliştiriyoruz.”

    Ahmet Yum: “İnsanı ve doğayı odağına alan, çevre dostu, gelecek trendlerine uyumlu estetik mimari anlayış ile projeler geliştiriyoruz.”
    21.06.2022
    A+
    A-

    Dünya Şehir Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yum ise şöyle konuştu: “İnsanı ve doğayı odağına alan, çevre dostu, yenilenebilir enerji kaynaklarına öncelik veren, enerji sarfiyatını en aza indirmeyi amaçlayan, ihtiyaca yönelik teknolojinin kullanıldığı, gelecek trendlerine uyumlu estetik mimari anlayış ile projeler geliştiriyoruz.

    Çağdaş, konforlu, doğaya saygılı ve şehirlerin silueti ile uyumlu projeler üretmek amacıyla çıktığımız bu yolda, sektöre ve dolayısıyla ülke ekonomisine olan katkımız bizim en büyük motivasyon kaynaklarımızdan biri. Dünya Şehir olarak, kaliteli yapılar ortaya koyarken, tasarım gücümüzün de ön planda olduğunu söylemek isterim. Dünya Şehir Kartal projesinde olduğu gibi yaşayan, nefes alan, insanlara içinde bulunmaktan keyif alacak yapılar inşa etmeye devam edeceğiz.”

    DÜNYA ŞEHİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI AHMET YUM

    1967 yılında Konya Akşehir’de doğan Ahmet Yum, ilk ve orta öğrenimini Konya’da tamamladıktan sonra, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Marmara Üniversitesinde özel hukuk alanında aldığı yüksek lisans eğitimini ise 1990 yılında tamamladı.

    1989 yılında kurduğu Ahmet Yum Avukatlık bürosu ile Yum; birçok alanda farklı sektörler için danışmanlık ve avukatlık hizmeti sunuyor. Bankacılık ve finans, konkordato, yeniden yapılandırma ve iflas hukuku konuları başta olmak üzere birçok uzmanlığı bulunan Ahmet Yum; Yönetim Kurulu üyesi olduğu Emir Varlık Yönetim Anonim Şirketi’nin de kurucu ortaklarından…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.