DOLAR 32,3717
EURO 34,7236
ALTIN 2395,833
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Air France KLM’nin Sadakat Programı Flying Blue ile seyahat eden kazanıyor

    Air France KLM’nin Sadakat Programı Flying Blue ile seyahat eden kazanıyor
    28.02.2018
    A+
    A-
    Air France KLM’nin kişiye özel sunduğu lider sadakat programı Flying Blue, seyahatleri daha eğlenceli hale getirirken özel olarak tasarlanan pek çok hizmete erişim imkanı sağlıyor. Müşterilerin sadakatini puanla ödüllendiren Flying Blue programı, uçtukça mil kazanma ve harcama fırsatları ile yolcularının seyahat deneyimini zenginleştiriyor.
    Fransa’nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Air France KLM müşterilerine özel Flying Blue sadakat programı ile uçtukça kazandırıyor. Harcanan her bir USD için mil kazandıran Flying Blue, seyahat ederken kazanmak ve kazanılan milleri uçuş, konaklama, araba kiralama gibi pek çok hizmette kullanmak üzere eşsiz bir yol arkadaşlığı sunuyor. Ivory, Gold, Silver ve Platinum olmak üzere dört farklı üyelik seviyesi bulunan Flying Blue, uçuş türü, mesafe ve seyahat sınıfına göre müşterilerin kartına mil yüklüyor.  Ekstra konfor, ekstra bagaj hakkı, alakart yemekler ve eğlence gibi hizmetlerde harcanabilen miller ile Flying Blue avantajlı yolculuk deneyimi sunuyor.
     
    Kazandığınız milleri bağışlayın!
    Flying Blue kullanıcıları kazanılan milleriyle Air France KLM tarafından özenle seçilmiş hayır kurumlarından birine bağış yaparak seyahat deneyimiyle fark yaratıyor. İhtiyaç sahiplerine bağışlanabilen miller; Unicef, Wings of Support, WWF, The Ocean Clean Up gibi onlarca doğa, çocuk ve hayvan haklarını koruyan yardım kuruluşuna fayda sağlamak üzere kullanılabiliyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.