DOLAR 32,5439
EURO 34,8816
ALTIN 2428,77
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Airfel, Bağımsız Bölgeler Topluluğu (CIS) ülkelerinde bayileri ile büyüyor

    Airfel, Bağımsız Bölgeler Topluluğu (CIS) ülkelerinde bayileri ile büyüyor

    Yüksek teknolojili kombileri ve yaygın servis ve satış ağıyla CIS bölgesindeki büyümesine ivme kazandıran Airfel, ısıtma pazarı lideri olduğu Özbekistan ve Gürcistan’da düzenlediği bayi buluşmalarıyla hem başarısını kutladı hem de distribütör ve alt bayileriyle birlikte ısıtma pazarındaki yeni gelişim alanlarını belirledi. Özbekistan’daki yapılanmasını Akfa Grup distribütörlüğünde sürdüren Airfel, 7 yıldır bu ülkenin ısıtma pazarı lideri konumunda bulunuyor. Airfel, CIS bölgesinde çok güçlü olduğu bir diğer ülke olan Gürcistan’da ise ısıtma distribütörü Thermo ile son 2 yıldır pazar lideri olmanın gururunu yaşıyor.

    Daikin Türkiye çatısı altında bulunan Airfel markalı kombiler, yüksek teknolojiye sahip tasarruf sunan modelleriyle Türkiye pazarının yanı sıra yurt dışında da büyük ilgi görüyor. Yurt dışındaki büyümesini bölge ofisleri ve distribütörleri aracılığıyla gerçekleştiren Airfel’in Azerbaycan, Belarus, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Özbekistan, Rusya, Tacikistan ve Türkmenistan’dan oluşan Bağımsız Bölgeler Topluluğu (CIS) ükelerindeki pazar payı her geçen gün artıyor. Bu bağlamda marka, Özbekistan’da son 7 yıldır, Gürcistan’da ise son 2 yıldır ısıtma pazarı lideri olarak dikkat çekiyor. Ukrayna, Kazakistan, Azerbaycan ve K.K.T.C.’de de büyümesini sürdüren Airfel, bu ülkelerdeki pazar payını yukarıya taşıyarak güçleniyor.

    SON 7 YILIN ŞAMPİYONU

    Isıtma pazarında lider olduğu Özbekistan ve Gürcistan’daki bayilerinin motivasyonunu artırmak, pazardaki gelişmelerden haberdar etmek ve başarılarını ödüllendirmeyi amaçlayan Airfel, bu iki ülkede distribütörleri kanalıyla bayi buluşmaları organize etti.

    Airfel’in Özbekistan’daki yerel distribötürü Akfa Grup ile düzenlediği ve yıl sonu etkinliği olan ilk buluşma, başkent Taşkent’de 13-15 Aralık 2022 tarihleri arasında gerçekleşti. Buluşmaya 12 bölgeden 150 adet alt bayi katıldı. 7 yıldır Özbekistan ısıtma pazarının lideri olan Airfel, bu ülkede yaklaşık 3 milyon Euro ciroya ulaştı. En başarılı bayilerin ödüllendirilip, plaketlerinin takdim edildiği etkinlikte bayilerin promosyon hakedişleri de kendilerine takdim edildi. Enerji verimliliği yüksek yeni ürünlerin pazara tanıtıldığı buluşmada, çevre regülasyonları ve sosyal sorumluluk projeleri hakkında da bilgiler verildi.

    GÜRCİSTAN ISITMA PAZARININ LİDERİ DE AIRFEL

    Gürcistan, Airfel’in CIS bölgesindeki en büyük pazarlarından biri olarak dikkat çekiyor. Yerel distribütörü Thermo ile son 2 yıldır pazar liderliğine ulaşan Airfel, istikrarlı bir büyüme göstererek iş hacmini artırmaya devam ediyor. Yeni model ürün grupları, bireysel soğutma sistemleri ve ticari ısıtma çözümleri ile 2023 yılına hızlı bir giriş yapan marka, pazarda iddialı olduğu kombi ürün gamının yanı sıra, radyatör, kazan ve split klima satışı da yapıyor. 2022 yılını yaklaşık 3,5 milyon Euro, 2023 yılını ise yaklaşık 4 milyon Euro ciro ile kapatmayı planlayan Airfel, Şubat ayında başkent Tiflis’te tüm bölgelerin katıldığı bir bayi toplantısı düzenleyerek hem bu başarıyı sağlayan çalışanlarını ödüllendirdi hem de tüm Gürcistan genelindeki alt bayilerine çatısı altında oldukları Daikin Global ve Daikin Türkiye’nin tanıtımını gerçekleştirdi. Yeni ve çevreci ürünlerin tanıtımının yanı sıra bayi kanalına ilişkin stratejilerin aktarıldığı buluşmada tüm alt bayilere yetki sertifikası ve promosyon ödülleri verildi. “Gürcistan Isıtma Pazarı Liderliği” ödülüne hak kazanan Airfel yerel distribütörü Thermo’ya ödülü Daikin Türkiye yetkilileri tarafından bir plaket ile takdim edildi. Gürcistan’da yapılan ilk bayi buluşması olma özelliği taşıyan bu etkinlik, ülke genelinde de büyük ses getirdi.

    Takım ruhu ve ekip çalışmasının getirdiği başarıyı kutlamayı amaçlayan bayi buluşmaları, çalışanların aidiyet duygusunu geliştirirken motivasyonlarını artırıcı bir unsur olarak önem taşıyor. Airfel, başarılı bayilerini ödüllendirmeye, onların gücünü artırarak bölgede yeni ve çevreci ürünleri ile büyümeye, pazara öncülük etmeye devam etmeyi planlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.