DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ajjna iletişim ajansı olarak Medya9’u seçti

    Ajjna iletişim ajansı olarak Medya9’u seçti
    02.05.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en konsept cafe&bistro hizmetini sunacak olan Ajjna, iletişim danışmanlık hizmetini ise Medya 9’dan alacak. Türkiye’de ilk kez tamamen özgün mimari, özel menüler, alkolsüz servis, nargile ve piyano bir arada olacak. Her yönüyle farklı ve özel bir müşteri profiline hitap edecek olan Ajjna, Türkiye’nin en özel lezzetlerini sunacağı mekânın kapılarını Nisan ayında Etiler’de açıyor

    Hizmet sektöründeki başarılarıyla adından sıkça bahsettiren Yaşaroğlu Ailesi, Mustafa Yaşaroğlu’nun başında olacağı yepyeni bir mimari, özel servis menüleri, uluslararası tanınırlığa sahip gurmeler, çok özel sunumlar ve piyanoyu Türkiye’de ilk kez aynı mekânda buluşturuyor. Mutfak sanatları eğitimi alan, uzun yıllardır nargile kültürü ile ilgili ağırlıkla Avrupa ülkeleri olmak üzere, dünyanın 7 ülkesinde inceleme ve araştırmalarda bulunan Mustafa Yaşaroğlu hem servis hem de konsept anlamında başka bir yerde mümkün olmayan bir deneyim sunma noktasında oldukça iddialı.

    “Bazı ürün ve hizmetlerin oryantalist bir algısı var. Oysa, yaratıcı konseptler geliştirme konusunda oldukça ileride olan ülkemizde, ürün sunumlarında geleneksel yaklaşımlar benimseniyor. Ancak özellikle Avrupa’da çok farklı ve yaratıcı sunumlar, geniş kitleler tarafından benimsenmiş durumda. Ajjna’da sunduğumuz her ürün ve hizmet için Türkiye’nin tüketim alışkanlıklarını göz önünde bulundurarak bir füzyon gerçekleştirdik. Misafirlerimize çok farklı bir deneyim sunmayı hedefliyoruz.” diyen Mustafa Yaşaroğlu, Türkiye’nin yeni bir konsept ile tanışacağını ifade ediyor.

    2013 yılında kurularak hizmet ağını medya ilişkileri alanında genişleterek 360 derece iletişim danışmanlık hizmeti veren Medya9, genç ve dinamik bir ekibe sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Ofisi İstanbul da bulunan Medya9; Ajjna’ya halkla ilişkiler, medya planlama ve satın alma alanlarında danışmanlık yapacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.