DOLAR 32,4163
EURO 34,7586
ALTIN 2426,157
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AK Partili vekil Cahit Özkan 5. Home&Tex Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret etti

    AK Partili vekil Cahit Özkan 5. Home&Tex Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret etti
    28.10.2017
    A+
    A-

    Adalet ve Kalkınma Partisi Denizli Milletvekili Cahit Özkan 5. Home&Tex Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret etti.

    Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği’nin (TETSİAD), CNR Fuarcılık ile CNR EXPO’da gerçekleştirdiği HOME&TEX Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı, 25- 28 Ekim tarihleri arasında 5. kez yerli ve yabancı işadamları ve karar verici yöneticileri buluşturdu.

    Home&Tex Fuarı ziyaretinde bulunan Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Aydın ile birlikte fuarı dolaşarak başta Denizli’den katılan firmalar olmak üzere birçok firma yetkilisinden fuar ve inovatif ev tekstili ürünleri hakkında bilgiler aldı.

    Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan yaptığı açıklamada “Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinden biri de dünyanın ilk on, Avrupa’nın da ilk üç ekonomisi arasına girmek. Turquality kapsamında, Türkiye’nin kalite ve inovasyonda önde gelen sektörlerinde dünya markası oluşturmak öncelikli hedeflerimiz arasında. Bizler hükümet olarak oluşturduğumuz Turquality programı ile sanayicilerimizin, ihracatçılarımızın, işadamlarımızın bir taraftan kaliteyi ve inovasyonu artırırken bir taraftan da markalaşma ve katma değerli ürünleri üretme/ihraç etme noktasında her daim yanlarındayız. Bu sene 5.si düzenlenen Home&Tex Ev Tekstili ve Dekorasyon Fuarı’nda Denizlili sanayicilerimizi stantlarında ziyaret ettik. Onların fuar izlenimlerini ve sektör için beklentilerini dinledik. Başta Denizlili ev tekstili üreticilerimiz ve ihracatçılarımız olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen sanayicilerimizin ve dünyanın birçok yerinden Home&Tex Fuarı’nı ziyaret ederek iş bağlantıları kurmak amacıyla ülkemize gelmiş tüm katılımcı ve ziyaretçilerin Türkiye’nin istikrarı ve geleceği için ümit olduğunu gördük. Bizler de siyasetçiler ve hükümet olarak fuarlarımızın dünyaya açılan bir kapı olduğu bilinciyle sanayicilerimize her zaman destek olacağız.” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.