DOLAR 32,3792
EURO 34,7868
ALTIN 2404,294
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akasya Kültür Sanat’ta bu hafta (24-30 Nisan)

    Akasya Kültür Sanat’ta bu hafta (24-30 Nisan)
    24.04.2017
    A+
    A-

    Birbirinden keyifli tiyatro oyunlarına ve unutulmaz dinletilere ev sahipliği yapan Akasya Kültür Sanat, usta isimleri ağırlamaya devam ediyor.

    AKS, Nisan ayının son haftasında da tiyatro ve müzik severlerin heyecanla beklediği oyunları ve dinletileri sanatseverler ile buluşturuyor.

    AKS, 24-30 Nisan Haftası Etkinlik Takvimi;

    27 Nisan Perşembe Günü; Kemal Başar’ın yönettiği ‘Camille’ oyunu tiyatro seveler ile AKS’ de buluşacak. Fransız heykel sanatçısı Camille Claudel’in erkek egemen toplumun kurallarına uymaya başkaldırışını anlatan oyun farklı bir tiyatro deneyimi yaşatacak.

    28 Nisan Cuma Günü; AKS’ de akustik müzik keyfi ‘Son Feci Bisiklet’ ile yaşanacak. Başarılı müzik grubu en sevilen şarkılarını AKS misafirleri için seslendirecek.

    29 Nisan Cumartesi Günü; AKS çocuk misafirleri eğlenceye kaldığı yerden devam edecek. Müzikal çocuk oyunu Grimm Kardeşlerin unutulmaz masalı ‘Bremen Mızıkacıları’ AKS’ de tekrar hayat bulacak. Bir eşek, bir köpek, bir kedi be bir horuz’un yaşadıkları maceraları anlatan oyun minik misafirleri çok eğlendirecek.

    AKS Çocuk oyunları saat 13.00’te, diğer tüm oyun ve dinletiler saat 20.30’da başlamaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.