DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akdeniz’in dalgalarını evinizde hissedin

    Akdeniz’in dalgalarını evinizde hissedin
    15.07.2021
    A+
    A-

    Cosentino’nun, doğal taş endüstrisinde devrim yaratan markası Silestone’un kuvars yüzeyler ve işlenmiş taş endüstrisindeki ilk Carbon Neutral koleksiyonu Sunlit Days serisinde yer alan Silestone Cala Blue, Akdeniz dalgalarını evinize getiriyor.

     

    Yenilikçi mimari yüzeylerin dünya lideri Cosentino’nun doğal taşlardan ilham alarak tasarladığı Silestone Cala Blue, ilhamını Akdeniz ve doğadan alıyor. Bu derin, modern mavi, denizin derinlikleri ve gün ışığı arasında buluşan dengeyi girdiği alanlara yansıtıyor.

     

    Akdeniz sonsuzluğunu yansıtıyor

    Denizin okşayışını andıran dokusu, etrafını saran diğer unsurlarla birlikte titreşen derin ve sofistike bir mavi renk yaratıyor. Akdenizin esintisini, engin denizin sonsuzluğunu yansıtan renk, girdiği alanlara derin bir aydınlık katıyor. 1.2cm, 2cm ve 3cm olmak üzere 3 farklı seçenek sunan yeni yüzey, mat dokulu yüzeyiyle mekanların kalite hissini de artırıyor. Akdeniz ve doğadan ilham alınarak tasarlanan koleksiyonda; Faro White, Cincel Grey, Arcilla Red, Cala Blue and Posidonia Green olmak üzere beş renk bulunuyor.

     

    Silestone Sunlit Days & HybriQ +

    Sunlit Days, Silestone tarafından özel ve öncü HybriQ® teknolojisi ile yaratılan yeni bir koleksiyondur. Bu yeni üretim süreci, şirketin çevreye, döngüsel ekonomiye ve sürdürülebilir yönetime olan bağlılığı ile örtüşmektedir. HybriQ + ile Silestone’un üretim süreci, bileşiminde yüzde 99 yeniden kazanılmış su, yüzde 100 yenilenebilir enerji ve minimum yüzde 20 geri dönüştürülmüş cam kullanır. Dahası, HybriQ + teknolojisi, kuvars silikanın varlığını önemli ölçüde azaltan yeni formülüyle öne çıkıyor. Bu yeni bileşimle Silestone’un olağanüstü performansı ve zamansız güzelliği bozulmadan uzun yıllar korunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.