DOLAR 32,3309
EURO 35,0754
ALTIN 2298,438
BIST 9056,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akdeniz’in incisi Mersin’de eşsiz bir yaşam alanı

    Akdeniz’in incisi Mersin’de eşsiz bir yaşam alanı
    26.10.2021
    A+
    A-

    Şekerlisoy Topluluğu’nun bir parçası olarak faaliyet gösteren Şekerlisoy Gayrimenkul grubunun öne çıkan projesi  Athena Residence, Mersin’de yeni bir yaşam alanı arayan herkese ayrıcalıklı bir yaşam fırsatı sunuyor. Akdeniz’in eşsiz havası ve manzarası eşliğinde şehir hayatının imkanlarını doğanın içerisinde özel bir konumda kurgulayan proje; yeşil yaşam alanları, sinema salonları, spor salonu, havuz, aqua park gibi eğlenceli ve konforlu bir yaşamın tüm elementlerini bir arada barındırıyor.  “Gel, gör, yaşa!” mottosuyla yenilikçi bir site yaşamı fırsatı sunan projede satışlar başladı.

    Akdeniz’in incisi Mersin’in Erdemli ilçesi Sultankoy’u bölgesinde yükselen Athena Residence; bulunduğu bölgenin tüm doğal güzellikleri ile yenilikçi bir yaşam deneyimi sunuyor. Kızkalesi, Kanlı Divane, Cennet Cehennem Obrukları, Sebaste Antik Kenti ve Akkale’nin yakınında bulunan Athena; Erdemli ilçe merkezine 20, Silifke ilçe merkezine 30 kilometre mesafede yer alıyor. Mersin kent merkezine ise 55 kilometre uzaklıkta olan yapının çevresinde; birçok özel ve halk plajı ile önemli koylar yer alıyor.

    Mersin’in en değerli yazlık projelerinden biri olan Athena Residence; Erdemli’nin en özel lokasyonlarından birinde bulunuyor. Akdeniz’in eşsiz deniz manzarası, orman ve tarihi su kemeri manzaraları ise bu güzel yaşam alanına eşlik ediyor. Şehrin tüm imkanlarının özel ve titizlikle konumlandırıldığı projede yeni yaşam alanı arayan herkes Akdeniz’in eşsiz havası ile buluşma imkanı buluyor. 24 katlı, 2 blok ve 174 rezidanstan oluşan Athena Residence ile otel konforunda bir eve sahip olmakla beraber; özel spor salonu, havuz ve aqua parkı ile birlikte, sinema salonları ve yeşil yaşam alanları ile konforlu bir yaşamın tüm elementlerini barındırıyor.

    Şekerlisoy Topluluğu Hakkında
    Şekerlisoy Topluluğu temellerini 2006 yılında atmıştır. 2010 yılında kuru gıda ve ve alüminyum profili ihracatı, 2011 yılında inşaat ve enerji sektörüne giriş yapmıştır. 2013 yılında gayrimenkul yatırımlarına başlamış ve konut projelerinde deneyim kazanmıştır. Topluluk; gayrimenkul, turizm, sağlık ve girişim olmak üzere 4 ana grupla faaliyet göstermektedir. Topluluk faaliyet gösterdiği her sektörde kalıcı olmak ve iz bırakmak üzere yoluna devam etmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.