DOLAR 32,4018
EURO 34,8101
ALTIN 2402,249
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AKG Gazbeton BAU Münih’te sektör temsilcileriyle bir araya gelecek

    AKG Gazbeton BAU Münih’te sektör temsilcileriyle bir araya gelecek
    09.01.2019
    A+
    A-

    Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton İşletmeleri, dünyanın en büyük inşaat ve yapı fuarı BAU Münih’e katılarak, sektör temsilcileriyle bir araya gelecek. 14-19 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda AKG Gazbeton, ürünlerinin tanıtımının yanı sıra, yeni iş birlikleri için görüşmeler gerçekleştirecek.

    Yapı malzemeleri sektöründe ‘ilk’ leri hayata geçirme misyonuyla üretim yapan AKG Gazbeton İşletmeleri, iki yılda bir düzenlenen ve dünyanın sayılı yapı fuarlarından biri olan BAU Münih Fuarı’na bu yıl 6. kez katılacak. AKG Gazbeton önceki fuarlarda da olduğu gibi dünya gazbeton piyasasıyla inovatif ürünlerini ve çalışmalarını buluşturacak.

    BAU Münih Fuarı’nda Salon A1, 230 no’lu standında misafirlerini ağırlayacak olan AKG Gazbeton, gazbeton blok, panel, lento, u blok, Minepor gibi standart ürünler dışında Ar-Ge merkezinin çalışmaları sonuçlarında ortaya çıkan yeni ürünleri elekromanyetik dalga soğuran ve emen blok anlamına gelen Emiblok’u ve diğer inovatif ürünlerini de sektöre tanıtacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.