DOLAR 32,4093
EURO 34,7414
ALTIN 2435,59
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akıllı depolama fikirleriyle banyolar artık çok daha kullanışlı

    Akıllı depolama fikirleriyle banyolar artık çok daha kullanışlı
    11.09.2018
    A+
    A-

    Günümüz banyoları, gerek evlerimizin gerek ofislerimizin, gerekse sosyal hayatımızı kapsayan tüm iç mekanların tasarımında tamamlayıcı bir öğe olarak karşımıza çıkıyor. Banyo dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken detayların başında ise kullanışlı ve fonksiyonel depolama alanları geliyor. Özellikle küçük banyolar için kurtarıcı niteliğinde olan depolama alanları, banyoları daha kullanışlı, daha rahat hareket edilebilen ve estetik açıdan da keyif alınan bir mekana dönüştürüyor. Banyo dekorasyon trendlerine yön veren ISVEA’nın baş tasarımcısı Ettore Giordano, banyoları daha kullanışlı hale getirecek pratik depolama önerilerini sunuyor. 

    Banyolar, depolama çözümlerine en çok ihtiyaç duyulan yaşam alanlarının başında geliyor.  Raflardan dolaplara, ünitelerden çekmecelere hatta aynalara varıncaya kadar birbirinden işlevsel tasarımlarla en küçük banyoları bile kullanışlı hale getirebilirsiniz.

    Derinliği olan çekmece ve üniteleri seçin

    Banyo dekorasyonunda kullanım alanı önemli bir kriter haline geldi. Banyonuz küçükse derinliği olan çekmeceleri ve depolama üniteleri olan tasarımları tercih etmelisiniz. Böylece banyonuzda kendinize daha çok boş alan bırakabilirsiniz.

    Boy dolapları kurtarıcı niteliğinde

    Boy dolapları, banyoda ihtiyaç duyulabilecek her şey için düzenli yerleşim olanağı sağlayarak geniş depolama imkanı sunuyor. Banyoları dağınık ve kalabalık gösteren her türlü malzemeyi kolayca yerleştirme imkanı bulabileceğiniz boy dolapları, özellikle küçük banyolar için kurtarıcı niteliğinde.

    Son trend: Duvar nişleri

    Duvar nişleri hem pratik hem de şık yapıları ile her stil ve özellikte banyo için muhteşem bir depolama çözümü sunuyor. Banyolara estetik bir görünüm kazandıran nişleri ışıklandırarak da kullanabilirsiniz.

    Aynalı dolaplar

    Her banyo kuşkusuz bir ayna gerektirir. Ancak aynanın tek bir işlevi olmak zorunda değil. Örneğin düz ayna kullanmak yerine aynalı dolap tercih edebilirsiniz. Özellikle yüksek tavanlı banyolar için ince ve uzun tasarımlar banyo mekanlarında hem şık hem de fonksiyonel bir çözüm olabilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.