DOLAR 32,202
EURO 35,0069
ALTIN 2498,743
BIST 10643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akıllı fonksiyonlar ve yüksek hijyen standartları Geberit AquaClean klozetlerde bir araya geliyor

    Akıllı fonksiyonlar ve yüksek hijyen standartları Geberit AquaClean klozetlerde bir araya geliyor

    Üstün konforu zamansız tasarımla buluşturan Geberit; AquaClean Mera ve AquaClean Sela klozetler ile yüksek hijyen deneyiminde değişime öncülük ediyor. Geberit’in kullanıcılar için tek bir tuşla temizlik imkanı ve rahatlığı bir arada sunan AquaClean klozetler, özel yüzey kaplaması sayesinde kir ve bakteri oluşumunu engelleyerek hijyeni üst seviyeye taşıyor.

    Yaşama değer katan ürün gamıyla sıhhi tesisat ve vitrifiye sektörünün öncülerinden Geberit, AquaClean klozetlerdeki bütünleşik teknolojisi sayesinde kir oluşumunu engelleyip gün boyu ferahlık ve temizlik hissinin keyfini yaşatıyor. Tasarım ve teknolojinin uyumunu bir arada sunan AquaClean Mera ve AquaClean akıllı klozetler, geleneksel klozetlere nazaran daha az alan kaplıyor. AquaClean akıllı klozetler sadece göze hitap eden tasarımıyla değil, zekice oluşturulmuş çok sayıdaki akıllı konfor fonksiyonlarıyla da dikkat çekiyor. Geberit’in özel olarak geliştirdiği kireç çözme fonksiyonu ise Aquaclean klozetlerin suyla temas eden tüm bileşenlerinin işlevselliklerini su sertliğinden bağımsız olarak uzun süreyle korumalarını sağlıyor. Bu sayede hijyeni bir problem olmaktan çıkarıyor.

    Zamansız zarafetiyle tasarımda yeni bir boyut: AquaClean Mera

    Geberit’in yeni nesil çözümlerinden olan AquaClean Mera, zarafetini zamansız duruşundan alırken, yaşam alanının her noktasıyla uyumlu tasarımı sayesinde farklı banyo atmosferine uyum sağlayabiliyor. Tüm elektrik ve su bağlantılarının gövdeye entegre edilmesi ve asma klozetin sağlam bağlantılarının özel tasarlanan kapağın altına gizlenmesiyle öne çıkan AquaClean Mera, bunun yanında yüksek malzeme kalitesi, yumuşak çizgileri ve akıcı geçişleriyle göze hitap ediyor. Sahip olduğu yenilikçi TurboFlush yıkama teknolojisi sayesinde yıkama sürecini derinlemesine ve sessiz şekilde tamamlayan Mera, akıllı klozetin kontrolünü sağlayan uzaktan kumandaya ek olarak kablosuz ve isteğe göre yerleştirilebilecek bir duvar kontrol paneliyle sunuluyor. Uzaktan kumanda sezgisel olarak anlaşılabilecek ve kullanılabilecek şekilde tasarlanan bir yapıya sahipken duvara monte kontrol panelinde ise beyaz ve siyah renk seçeneği bulunuyor. Ürün ayrıca Geberit AquaClean uygulaması sayesinde akıllı telefon uygulaması ile de kumanda edilebiliyor.

     

    Tasarım odaklı yapısı sayesinde her banyoya uyumlu: AquaClean Sela

    Geberit’in sade ve akıllı özellikleriyle öne çıkan akıllı klozeti AquaClean Sela, zamansız ve yalın formu ile estetik tasarımı bir araya getirirken optimize edilmiş ek fonksiyonlara sahip olmasıyla da kullanıcı deneyimini iyileştiriyor. Daha fazla kolaylık ile donatılan AquaClean Sela’nın tasarım odaklı yapısı, hemen her banyoya uyum sağlıyor. Sade tasarımını tamamlayan krom uygulamasi ile farklı beğenilere hitap eden klozet, ayarlanabilir püskürtme suyu sıcaklığıyla konfor sunuyor. Kireç çözme fonksiyonuna sahip klozetin geliştirilmiş özelliği, sorunsuz kullanımı mümkün kılarken enerji tasarrufu modu da doğal kaynakları korumaya yardımcı oluyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.