DOLAR 32,4893
EURO 34,9832
ALTIN 2433,142
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akpey Gıda’nın üçüncü şubesi Akpey Gurme açıldı

    Akpey Gıda’nın üçüncü şubesi Akpey Gurme açıldı
    26.09.2020
    A+
    A-

    67 yılı aşkın sektörel tecrübesiyle, 81 ilde tedarik zinciri sağlayan Akpey Gıda, üçüncü şubesi olan “Akpey Gurme”yi Anadolu Yakası’nda açtı. 200’ü aşkın ürün çeşidi ile tüm kültürlerin ortak noktası olan peynirciliği, gurme çeşitlerle zenginleştiriyor.

    Sağlıklı ve güvenilir ürünlerini “gurme ürün” sevenler ile buluşturmaya devam eden Akpey Gıda, gurme mağazası ile ürün gamını genişletiyor.

    Türkiye’nin bir çok yerine ürün tedariği sağlayan Akdeniz Gıda, geleneksel peynirleri modern teknolojiyle buluşturarak, özellikleri korunmuş tatları senelerdir tüketici ile buluşturmanın verdiği mutlulukla sofralarda yerini alıyor.

    Her geçen gün artan dağıtım ağı ile kafe, restoran, market ve otel işletmelerine tedarik sağlayan Akpey Gıda; endüstriyel, yöresel, ithal ve doğal ürünlerden oluşan geniş ürün seçenekleri ile imalatçılar ve tüketiciler arasında sağlam bir köprü oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.