DOLAR 32,3181
EURO 35,1104
ALTIN 2297,876
BIST 9037,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AKSA Doğalgaz dağıtım istasyonları Vestel ile aydınlanacak

    AKSA Doğalgaz dağıtım istasyonları Vestel ile aydınlanacak
    04.09.2020
    A+
    A-

    Vestel Proje Ortağım uzun yıllar güvenli ve sağlam kullanım vadeden ve enerji verimliliği sağlayan LED aydınlatma ürünleriyle fark yaratıyor. Son olarak Kazancı Holding bünyesindeki AKSA Doğalgaz dağıtım istasyonlarına LED armatürleri temin eden Vestel, istasyonların tasarruflu bir şekilde aydınlanmasını sağlayacak.

    Aksa Doğalgaz dağıtım istasyonlarında, çevre aydınlatması için konumlandırılan Vestel 147W Sirius ürünü ihtiyaç duyulan her anda sağlıklı bir çalışma ortamı yaratacak. Önemli bir maliyet kalemi olan aydınlatmada, planlanabilir çalışma senaryoları ve yüksek verimlilik değerleriyle Vestel Sirius ürünleri, harcamaların en düşük seviyede tutulmasını sağlayacak. IP66 sertifikası ve 200 bin saate varan uzun ömrü ile yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanım sunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.