DOLAR 32,3448
EURO 34,8346
ALTIN 2380,566
BIST 10266,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aktaşlar ile Ramazan’da ne pişirsem derdine son

    Aktaşlar ile Ramazan’da ne pişirsem derdine son
    17.05.2018
    A+
    A-

    Beslenme alışkanlıklarının değiştiği Ramazan ayında, uzun saatler aç kalındığı için enerji veren besinler tüketmek önemli. Özellikle sahurda öğün atlamamak vücudun gereksinimi olan günlük enerjinin korunmasına destek oluyor. Aktaşlar Lezzet Grubu’nun Nelipide, Pidemiss ve Aktaşlar markalarıyla market raflarında yer alan dondurulmuş pideleri; pratik sunumuyla Ramazan’da yüzleri güldürüyor. Kıymalı, kaşarlı, karışık peynirli, kuşbaşılı pide seçenekleri ile sahurda ve iftarda zaman sıkıntısı yaşayanların işini kolaylaştıran dondurulmuş pideler; hem doyurucu özelliği hem de enfes lezzeti ile Ramazan sofralarında yerini alıyor.

     

    Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan pideyi, evde hazırlamanın en pratik yolunu sunan Aktaşlar, Ramazan ayında birbirinden farklı seçenekleri ile dondurulmuş ürünlerini tüketicileriyle buluşturuyor. Pide seven misafirleri için paketli dondurulmuş pidelerini market raflarında takipçileriyle buluşturan Aktaşlar Lezzet Grubu, Nelipide, Pidemiss ve Aktaşlar markalı pideleriyle sahur ve iftar öğünlerinin vazgeçilmezi oluyor.

     

    5 dakikada fırından sofraya;

    Gittikçe hızlanan yaşam şartları nedeniyle özellikle çalışanların mutfağa daha az zaman ayırabildikleri günümüzde, dondurulmuş gıda, sağlık ve lezzetten ödün vermeden zamandan kazandırıyor. Zamanın yanı sıra paradan ve enerjiden de tasarruf sağlayan dondurulmuş gıdalar, kullanım pratikliği açısından yoğun tempolu yaşamınızın en büyük kurtarıcıları olarak dikkat çekiyor. Aktaşlar, Pidemiss ve Nelipide dondurulmuş pideleri,  içeriğinde hiç bir katkı maddesi barındırmamasıyla da beğeni kazanıyor.

     

    Her bir paketinde üç adet pide bulunan Nelipide ve Pidemiss ile her bir paketinde iki adet pide bulunan Aktaşlar pidelerini marketten aldığınız gibi çözülmesini beklemeden; önceden 250 °C ısıtılmış fırında 4-5 dk. kadar pişirebilir, tercihen tereyağı ve yumurta ilave ederek Ordu’dan gelen bu lezzeti afiyetle tadabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.