DOLAR 32,3153
EURO 35,1248
ALTIN 2302,061
BIST 9056,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aktaşlar’ın 2017 yılsonu ciro hedefi 40 milyon TL

    Aktaşlar’ın 2017 yılsonu ciro hedefi 40 milyon TL

     Aktaşlar Lezzet Grubu, 2017 yılının ilk 6 ayında 17 milyon TL’lik ciroya ulaştığını açıkladı. Yılsonu ciro hedefini 40 milyon TL olarak belirleyen firma,  restorancılık alanında hizmet veren Nelipide Gurme markasıyla yolunda emin adımlarla ilerlediğini açıkladı. Yeni yatırımı ‘Pideor’ markasının çalışmalarına da hız veren şirket, fast-food sektörüne hızlı bir giriş yapmak için gün sayıyor.

     Aktaşlar Lezzet Grubu, Ordu’da ki 4000 metrekarelik fabrikasında yaptığı yeni yatırımlarla donmuş pide üretimindeki kapasitesini günlük 200 bin adet pideye çıkardı. Üretim kapasitesinin artmasıyla bu alandaki pazar payını da beş katı oranında arttıran Aktaşlar,  koruduğu pazar liderliğiyle 2017 yılının ilk 6 ayındaki toplam cirosunu, 2016’nın aynı dönemine göre yüzde 500 arttırdığını açıkladı.

    Aktaş: Almanya ve Avrupa’ya bu ay içerisinde ilk ihracatımızı yapacağız

    Aktaşlar’ın pideye sınıf atlatan markası Nelipide Gurme restoranlarında ilk beş ayda yaklaşık 100 bin adet pide tüketildiğini açıklayan Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, şirket olarak verimli bir yıl geçirdiklerinin altını çizdi. Donmuş ürün pazarı için yurt dışında ve yurt içinde yeni pazarlara odaklandıklarını söyleyen Aktaş, Marka bilinirliğimiz her geçen gün artıyor. Tabii bu artışla doğru orantılı olarak talepte de artış yaşıyoruz. Yurt dışında bayi ağımızı oluşturarak ihracat satışlarımızı arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gürcistan ve Arabistan’a ihracatımız devam ediyor. Almanya ve Avrupa’ya bu ay içerisinde ilk ihracatımızı yapacağız “dedi.

     Yılın ilk 6 ayda 10 milyon adet donmuş pide üretimi…

    Yılın ilk 6 ayından 17 milyon TL’lik ciroya ulaştıklarını söyleyen Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, “İlk altı ay içerisinde 10 milyon adet donmuş pide üretimi gerçekleştik. Bundan gurur duyuyoruz. Bu rakam bize gösteriyor ki; müşterilerimiz bizi severek takip ediyor, lezzetlerimizi beğeniyor. Bu lezzeti takipçilerimize 400’ün üzerinde personelimizle ulaştırıyoruz. Açılacak her yeni şubeyle Aktaşlar ailesini daha da büyümek istiyoruz. Kadınların bireysel güçlerini ellerine alarak ülke ekonomisine katkı sağlamalarına yardımcı olmak için özellikle fabrikalarımızda kadın personel istihdamına önem veriyoruz.”

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.