DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AkzoNobel’in gelişmiş mimari toz boyası yüzeylerde hijyen sağlıyor

    AkzoNobel’in gelişmiş mimari toz boyası yüzeylerde hijyen sağlıyor
    02.06.2020
    A+
    A-

    Hijyeni artırabilecek ürünlere yönelik talepteki artış ile birlikte, AkzoNobel de, Interpon D1000 ve 2000 mimari toz boya yelpazesine antimikrobiyal* özellikler eklemeye yönelik çalışmalarına ivme kazandırdı.

    Temizliğin herkesin gündeminin en üst sıralarına oturduğu şu günlerde, BioCote® antimikrobiyal teknolojsinin sunduğu ek fonksiyonellik, bina iç mekanlarında, kötü koku, leke veya malzemede bozulma gibi sorunlara yol açabilen bakteri ve küf gibi mikroplara karşı daha yüksek koruma sağlayabiliyor.

     

    Geçen yıl, hastaneler, klinikler, soyunma odaları, okullar ve toplu taşıma gibi hijyene duyarlı ortamlardaki yüzeyler üzerinde tipik olarak kullanılan antimikrobiyal Interpon AM yelpazesini tanıtan AkzoNobel’in mimari segmentinde geliştirilen türünün ilk örneği olan Interpon D AM ürünü, pencere çerçeveleri, tavan kaplamaları, metal ofis bölmeleri, metal kapılar ve asansör kapıları gibi, çeşitli iç yüzeyler üzerinde kullanılabiliyor.

    “Tüketicilerin hijyen konusundaki artan endişesi, görünmez koruma sunmanın yollarını bulmaya devam etmemiz ve birlikte yaşama ve çalışmayı daha hijyenik hale getirmemiz gerektiği anlamına geliyor,” diyen AkzoNobel Toz Boya İş Kolu Genel Müdürü Daniela Vlad, sözlerini şöyle sürdürdü: “Mimar ve şartname hazırlayanlar için etkin bir çözüm olan Interpon D AM, uzun bir üstün performans siciline sahip bir ürüne yeni fonksiyonellik sağlıyor.”

    BioCote’nin Ortak Geliştirme Müdürü Jennifer Collier ise şunları ekliyor: “Premium antimikrobiyal katkı maddelerimizi AkzoNobel’in Interpon D yelpazesine katmak suretiyle, AkzoNobel ile uzun vadeli ilişkimizi daha da genişletmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. BioCote® antimikrobiyal teknolojisinin mimari toz boyalara entegre edilmesi, mikropları %99,99’a kadar azaltarak daha hijyenik ortamlar yaratacak. BioCote® teknolojisinin, yüzeyleri hijyenik olarak temiz tutması, Interpon D AM yelpazesinin daha uzun süre, daha taze ve daha temiz kalacağı anlamına geliyor. Bu da, ürünü hijyene duyarlı ortamlar için mükemmel bir seçenek yapıyor.”

    BioCote®, antimikrobiyal teknolojideki 25 yılı aşkın deneyimi ile, pazar lideri antimikrobiyal çözüm tedarikçisi konumunda.

    Yeni toz boya için öneme sahip bir nokta da Interpon D’nin ününü borçlu olduğu aynı olağanüstü renk kalitesi ve en üst düzey dayanıklılığı aynen sunmasıydı. Global ölçekte lansmanı gerçekleştirilen ürün, aynı zamanda metalik efektler ve kaba ve ince dokular da dahil olmak üzere, mevcut Interpron D yelpazesi ile aynı kapsamlı renk ve yüzey seçenekleri ile sunuluyor.

    AkzoNobel Toz Boya İş Kolu Genel Müdürü Daniela Vlad, ürünleri ilgili olarak da şunları vurguladı; “İnovasyonumuz, müşterilerimizin teknik zorlukları ve performans taleplerini karşılayan renk teknolojisi ve çözümlerin geliştirilmesine odaklanıyor. Her şeyin temelinde, mekan ve ortamların, modern yaşam ve yaşam tarzlarının sürekli değişen gereksinimlerine uygun olmalarını sağlayacak şekilde dönüştürülmesi yatıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.