DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alerjenleri hayatınızdan çıkarın

    Alerjenleri hayatınızdan çıkarın
    15.08.2020
    A+
    A-

    Hijyene önem verdiğimiz ve daha çok çamaşır yıkadığımız bugünlerde LG, kurutmalı çamaşır makineleri çamaşırları hem yıkarken hem de kuruturken üst düzey hijyen sağlayarak alerjenleri yok ediyor. Buhar Teknolojisini evlere getiren LG Kurutmalı Çamaşır Makineleri, Ağustos ayında özel indirimle alıcılarını bekliyor.

    Sıklıkla çamaşır yıkadığımız ve çoğunlukla evlerde vakit geçirdiğimiz bu dönemde giysilerimizin hijyenine ekstra önem veriyor ve dikkat ediyoruz. Yazın dış mekanda kurutma şansı olsa da dış mekanda kurutulan çamaşırların sokaklardaki ve havadaki toza ve alerjenlere maruz kalması sebebiyle, çamaşırlarda hijyen açısından sağlıklı sonuçlar alamayabiliyoruz. İç alanlarda kurutulan çamaşırlar ise daha büyük sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Ev içerisinde kurutulan çamaşırların yarattığı nemli ortamlar spor adı verilen “tohumları” serbest bırakabilen küf oluşumunu teşvik ediyor. Bu da başta astım ve alerjik hastalıklar olmak üzere birçok sağlık probleminin tetikleyicisi olarak kabul ediliyor.

    Sağlığımıza daha çok dikkat ettiğimiz bu dönemde hem kendimiz hem de sevdiklerimiz için kullandığımız ürünlere de ekstra dikkat etmemiz gerekiyor. Giydiğimiz kıyafetlerden kullandığımız temizlik malzemelerine kadar tüm ürünlerde özenli bir seçim yapmamız gerekiyor. Kullanım sonrasında da kıyafetlerimize bulaşan ev akarlarının ve diğer alerjenlerin yok edilmesi önem taşıyor. LG yeni nesil kurutmalı çamaşır makineleri Steam™ özelliği ile alerji veya solunum sorunlarına neden olabilecek alerjenleri %99,9 oranında yok etmenin yanı sıra kurutma esnasında da ekstra buhar vererek hem ekstra hijyen sağlıyor hem de kırışıklıkları azaltıyor.

    LG Kurutmalı Çamaşır Makinelerinde özel indirimleri kaçırmayın!

    LG Kurutmalı Çamaşır Makineleri 10 – 23 Ağustos tarihleri arasında 300TL indirimle LG Mağazalarında, TEKNOSA’da ve Media Markt’ta alıcılarını bekliyor.

    İndirimin geçerli olduğu modeller: F4V9RCP2E, F4V5RGP2T, F4V5RGP0W, F4R5VGW2T, F4R5VGW0W, F4V5VGP2T, F4V5VGP0W.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.