DOLAR 32,5543
EURO 35,0184
ALTIN 2428,156
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alessia Genova Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’u ziyaret etti

    Alessia Genova Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’u ziyaret etti
    19.09.2022
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü New York bazlı tasarım ofisi Tihany Design’ın kurucusu Adam D. Tihany ve Tihany Design İç Mimar ve Yönetici Ortağı Alessia Genova, tasarladıkları Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’u açılışının birinci yılını kutlamak için ziyaret etti.

    Tihany Design’ın kurucusu ve 2021 yılında New York Times tarafından en önemli Amerikan iç mimarlarından biri seçilen Adam D. Tihany ve şirketin yönetici ortağı Alessia Genova, İstanbul’un zengin ruhunu modern bir üslup ile yorumlayarak tasarladıkları Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’u açılışının ilk yılını kutlamak için ziyaret etti.

    Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’u; şehrin tarihçesini, karakterini, doğasını, kültürünü, lüks ile birleştirerek tasarladıklarını belirten Adam D. Tihany; “Boğazın en prestijli noktalarından birinde hayat bulan, Avrupa’ nın en lüks oteli olan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, Tihany Design’ın en özel tasarım çalışmalarından biridir. Şehrin hikâyesi ve anlamını modern dokunuşlarımız ile otelin her alanında hissettirmeye çalıştık. Otelin genelinde göreceğiniz zengin şehir ruhunu, ayrıntılar ile zenginleştirdik. Otele giriş yaptığınız andan itibaren İstanbul’un benzersiz ruhunu sofistike ve zamansız bir lüks tasarım eşliğinde hissediyorsunuz.” diyor. Tüm tasarım süreciyle birebir ilgilenen Alessia Genova ise: “Kendine özgü üstün nitelikleri olan bir çok projede çalıştım, özellikle de sektöründe öncü, yüksek kalite tecrübesine sahip Astaş Holding ile birlikte Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’u hayata geçirmekten çok mutlu olduğumu ve Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un çalışmış olduğum “en etkileyici’’ projelerden biri olduğunu hiç tereddüt etmeden söyleyebilirim.” diyerek böyle bir projenin bir parçası olmaktan duyduğu mutluluğu ve gururu paylaşıyor.

    Türkiye’nin Tihany Design imzalı tek oteli 

    Dünyaca ünlü tasarım şirketi Tihany Design’ın Türkiye’de ilk ve tek projesi Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbulçok niteklikli bir tasarım ile büyüleyici bir anlatımı hayata geçiriyor. Bu modern anlatım, dünyanın önde gelen imparatorluk ve uygarlıklarından bazılarına ev sahipliği yaparken, şehrin zengin tarihini, kültürünü ve gizemini ön plana çıkarıyor. Ayrıca Boğaz’daki tarihi, görkemli yalıların rafine yaşam tarzına da mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor. Ünlü tasarımcı Adam D. Tihany ve ortağı Alessia Genova liderliğindeki firma, hareketliliği ve kültürel zenginlikleriyle dünyanın en popüler şehirleri arasında yer alan İstanbul’u ziyaret edenler için adeta bir huzur vahası yarattıkları bu projeye imza attı. Eşsiz bir lokasyonda yeşil ile mavinin mükemmel ambiyansın tam kalbinde yer alan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, iş ya da eğlence amaçlı İstanbul’u ziyaret eden seçkin misafirlerine özgün bir dünyanın kapılarını açıyor.

    Zarafetin hayat bulduğu detaylar

    Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un özenle seçilmiş mermer dokularından etkileyici geniş lobisine, klasik tasarımlı barından gösterişli balo salonlarına, misafir oda ve süitlerinden mobilya tercihlerine ve dekoratif malzemelerin ince detaylı unsurlarına kadar tüm alanlarında kendine özgü bir tasarım hikayesi yer alıyor. Sıcak renklerin uyumu ile tamamlanan İstanbul’un simgesi lale motifleri, organik dokular ve desenler, metal ve deri detaylarla kusursuz bir şekilde birleşiyor. Bu unsurların tamamı İstanbul’un zengin tarihine ve renkli bugününe modern bir saygı duruşu niteliği taşıyor. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un Tihany Design imzası taşıyan tüm detaylarında zarafet ve estetik ön planda yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.