DOLAR 32,2071
EURO 35,0665
ALTIN 2494,252
BIST 10627,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alev Alev’in Çiçek karakterini kim canlandırıyor? Alev Alev Çiçek kim? Hazar Ergüçlü kaç yaşında nereli?

    Alev Alev’in Çiçek karakterini kim canlandırıyor? Alev Alev Çiçek kim? Hazar Ergüçlü kaç yaşında nereli?
    12.11.2020
    A+
    A-

    Show TV’nin yeni dizisi Alev Alev’de Çiçek karakterinin görüntüsü sosyal medyaya damgasını vurdu. Yangından yanıklarla kurtulan Çiçek kimdir, kaç yaşında merak konusu oldu.

    Alev Alev dizisi, güçlü kadrosuyla “kadın olmak” kavramı üzerinden herkesin hayatlarına dokunacak pek çok gündelik yaşam konularına değiniyor.

    Yangın sahnesiyle heyecanlı dakikalar yaşatan Alev Alev dizisinde, Çiçek karakterinin sarnıçta çıkan yangın sonrası tanınmaz hale gelmesi, en çok konuşulanlar arasına girdi.

    ALEV ALEV ÇİÇEK KİMDİR?
    Yeni dizi Alev Alev’de Çiçek karakterini canlandıran oyuncu, Hazar Ergüçlü’dür. Hazar Ergüçlü, dizide Çiçek Görgülü karakterine hayat veriyor ve izleyicileri etkileyecek bir kadın rolü ile karşımıza çıkıyor. Çiçek, tek arzusu evlenmek, mutlu bir yuva kurmak olan güzel bir kadındır. Bu hayali onun tüm dünyasıdır. Bir yangın onun bu dünyasını tamamen değiştirecektir.

    HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?
    Hazar Ergüçlü, 1 Ocak 1992 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde doğmuştur. 2010 yılında Derviş Zaim’in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmi ile profesyonel oyunculuk kariyerine adım atmıştır.

    2011 yılında Kuzey Güney adlı dizide Simay Canay karakterini canlandırdı. Daha sonra Medcezir dizisinde Eylül rolü ile ekranlarda yer aldı.

    Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırdı. Güzel oyuncu, Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandırdı. Hazar Ergüçlü, Hayat Sırları adlı dizide Seher Kuzgun rolünü oynadı.

    ALEV ALEV DİZİ KONUSU NEDİR?
    Başrollerinde Demet Evgar, Zuhal Olcay, Cihangir Ceyhan, Dilan Çiçek Deniz, Berkay Ateş ve Hazar Ergüçlü’nün rol aldığı sezonun iddialı yapımı Alev Alev dizisi, ilgi görmeye devam ediyor.

    Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Burcu Görgün Toptaş kaleme alırken, yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.

    Dizi, büyük aşkla evlenerek düştüğü şiddet dolu kabustan küçük kızıyla birlikte kurtulmaya çalışan Cemre, güzel, ayrıcalıklı hayatında gerçeğin yakıcı yüzüyle hiç karşılaşmamış Rüya, fedakar dünyasında kendi için küçük bir mutluluk sayfası açmaya çalışırken varlığıyla özdeş güzelliğini, kimliğini yitirmenin eşiğindeki Çiçek’in öyküsünü anlatıyor.

    ALEV ALEV HANGİ DİZİDEN UYARLAMA?
    Alev Alev dizisi Le Bazar de la Charité (Alevlerin Ardından) dizisinden uyarlamadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.