DOLAR 32,3685
EURO 34,706
ALTIN 2394,766
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alice Merton ikinci single’ı “Why So Serious?” ile başarısını kutluyor

    Alice Merton ikinci single’ı “Why So Serious?” ile başarısını kutluyor
    10.10.2018
    A+
    A-

     

    İngiltere doğumlu, Almanya çıkışlı şarkıcı-söz yazarı Alice Merton yüksek tempolu, akılda kalan şarkısı “Why So Serious?” ile müzikseverlerle buluştu. Alice’in 2019 yılının Ocak ayında yayımlanacak olan ‘MINT’ adlı albümünde yer alacak şarkının müzik videosunu da hayranlarının beğenisine sundu.

    No Roots” şarkısı ile büyük başarı yakalayan şanatçı, 250 milyonu aşan dinlenme sayısı, 100 milyonun üzerinde YouTube’da izlenme sayısıyla beraber 6 ülkede platinum sahibi olurken, 10 ülkede de listelerde ilk 10’da yer aldı.

     

    Ciddiyetin eksik olmadığı dünyamıza pozitif bir ışık tutan “Why So Serious?” şarkısı, Alice Merton ve yapımcı Nicolas Rebscher ortaklığında yazıldı. Her günü doyasıya yaşamak ve “No Roots” şarkısının yakaladığı büyük başarıdan sonra baskı altında kalmamak üzerine yazdığı şarkı, Alice’in hayattan zevk almanın önemine değindiği mesajları içeriyor.

    Almanya, Avusturya, İsviçre, Fransa, İtalya ve Polanya gibi ülkelerde platinum statüsüne ulaşan şarkı, Amerika’da da büyük beğeni topladı. Vance Joy ile turneye çıkmakla kalmayıp, The Tonight Show with Jimmy Fallon, James Cordon’s The Late Late Show gibi televizyon programlarında da sahne aldı ve 2018 Kids Choice Awards’ta ‘En İyi Rock’ kategorisinde aday gösterildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.