DOLAR 32,5189
EURO 34,7939
ALTIN 2422,159
BIST 9757,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alışveriş, eğlence, yemek en keyifli haliyle Anatolium Marmara’da bir arada

    Alışveriş, eğlence, yemek en keyifli haliyle Anatolium Marmara’da bir arada
    10.07.2018
    A+
    A-

    İstanbul’un hızla gelişen merkezi Kartal’da, yepyeni ve heyecan verici bir yaşam merkezi olan Anatolium Marmara, güçlü ve farklı konseptiyle müzik, yemek, eğlence, alışveriş, moda, sinema ve sanatı unutulmaz bir deneyime dönüştürüyor.

    Anatolium Marmara, 230.000 m² alan üzerinde, başta IKEA olmak üzere 150 seçkin markaya ev sahipliği yapıyor. Tüm dünyada 47 ülkede 366 mağazasıyla yılda 800 milyon ziyaretçiyi ağırlayan IKEA’nın İstanbul’daki 3. Türkiye’deki 6. mağazası ile hizmet veriyor.

    Anatolium Marmara, başta dünyanın önde gelen mobilya ve ev aksesuarı mağazaları zinciri IKEA, Migros, Cinemaximum, Media Market, LC Waikiki, Agora Çocuk Eğlence Merkezi, Ocean Club Spa&Fitness, Flo, Taç,Koton, Vakko, Desa, Samsonite, Shuev, English Home, Mavi gibi markalarla ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatıyor. Aynı zamanda elektronik, ev tekstili, hazır giyim, restorant, cafe, çocuk ve eğlence alanlarında yerli ve yabancı 150 markasıyla ailece keyifli zaman geçirmek isteyenlerin gözde buluşma mekanı olarak yer alıyor.

    Anatolium Marmara, sosyalleşmek, dinlenmek, eğlenmek veya ailesiyle birlikte iyi vakit geçirmek isteyen herkese çeşitli alternatifler sunuyor.

    Anatolium Marmara’da eğlence, oyun ve sinema zamanı

    Anatolium Marmara, geniş eğlence ve oyun alanıyla renkli bir dünyanın kapılarını aralıyor. 7’den 70’e herkesin vakit geçirebileceği aile eğlence merkezi Agora Çocuk Merkezi, Anatolium Marmara’da küçük büyük herkese keyifli dakikalar vaat ediyor. Agora Eğlence Merkezi, İnteraktif Video Oyunları, her yaş grubu için Air Hockey, Kiddie Rides Oyun Grupları, Mini Akülü Araç Parkuru, Soft Play Oyun Alanları ile alternatif eğlence seçenekleri sunuyor. Sinema teknolojilerindeki gelişmeleri her zaman yakından takip eden, yenilikleri ilk önce buluşturan, Gold Class salonlarıyla misafirlerinin sinema deneyimini en üst seviyeye çıkartan Cinemaximum, konforlu ve kaliteli sinema keyfini şimdi Marmara Anatolium’a taşıyor.

    Ocean Club Fitness & Spa ile hayatın tadını çıkar

    Anatolium Marmara Ocean Spa, havuz, sauna, buhar banyosu, geleneksel Türk hamamı, estetisyenler uzmanlığında cilt & vücut bakımı, profesyonel terapistlerin klasik ve uzak doğu masajları ile sağlığınızı ve kendinizi yeniden keşfedeceğiniz bir dünya sunuyor.

    Anatolium Marmara, yeme-içme alternatifleriyle fark yaratıyor

    Anatolium Marmara, Özsüt, Bodrum Mantı, Kahve Dünyası, Starbucks, Hacı Şerif, Burger King, Popeyes, Arby’s Bursa Kebap Evi, HD İskender, Butcha, Somun Arası, Fırın Sanatı, Red Mango, In Bakery by Divan, Coffee Chefs, Big Carmellos Coffee gibi 20’den fazla restoran ve cafesi ile yeme içme katında çeşitli lezzetler sunuyor. Anatolium Marmara, yeme içme katıyla özellikle çalışanların öğle vakitlerini değerlendirmek için mükemmel bir bir seçenek oluşturuyor.

    Anatolium Marmara’da Alışveriş Keyfi

    Anatolium Marmara alışveriş ve yaşam stil merkezi olarak rahat dolaşımı, açık, kapalı ve müşterisini yormayan sirkülasyon alanlarının yanı sıra tüm alternatifleri aynı anda sunuyor. Anatolium Marmara, Mavi, Koton, U.S Polo ASSN, Vakko Boutique, Kiğılı,Yves Rocher, LTB, LC Waikiki, Flo, Colin’s, English Home, Watsons, Gratis, Trendy Optik,Jakemen, Mediamarkt, Mumuso, Tobacco, Atasun, Altınbaş, Desa, Penti, Golden Rose gibi moda ve kozmetik markalarıyla alışveriş keyfini katlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.