DOLAR 32,2567
EURO 34,687
ALTIN 2400,869
BIST 10258,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alışveriş ve Tasarım Günleri haziran ayı boyunca Bilkent Center’da

    Alışveriş ve Tasarım Günleri haziran ayı boyunca Bilkent Center’da
    09.06.2021
    A+
    A-

    Bilkent Center, Haziran ayı boyunca düzenleyeceği Bazaar Bilkent Alışveriş ve Tasarım Günleri ile birbirinden özel tasarımları ziyaretçileri ile buluşturacak.

     

    Bilkent Center ziyaretçilerinin el yapımı ve özel tasarım ürünler ile buluşmasını amaçlayan Bazaar Bilkent Alışveriş ve Tasarım Günleri, haziran ayı boyunca Bilkent Center’da olacak. 9-12 Haziran ve 23-26 Haziran tarihleri arasında açık havada kurulacak olan tasarım günleri stantlarında; pek çok tasarım ürün bulunacak.

    Doğal taş aksesuarlarından el emeği çanta ve kıyafetlere, gümüş takılardan ev dekorasyon ürünlerine kadar pek çok farklı ürün yelpazesi; gelenekselleşmiş Bazaar Bilkent Alışveriş ve Tasarım Günleri’nde Bilkent Center ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

    11.00 – 20.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak stantlarda, yepyeni tasarımlar, birbirinden özel tasarımcıların ellerinde şekillenerek farkı arayan Ankaralılar için fırsat yaratacak.

    Bilkent Center tüm Ankaralıları Bazaar Bilkent Alışveriş ve Tasarım Günleri’ne davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.