DOLAR 32,5892
EURO 34,8001
ALTIN 2500,103
BIST 9456,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alligator Boya ile yaşam alanları artık daha şık ve daha eğlenceli

    Alligator Boya ile yaşam alanları artık daha şık ve daha eğlenceli
    31.01.2018
    A+
    A-

    Yenilikçi ürünleri ve üstün kalitesiyle sektöre yön veren Alligator Boya, yaşam alanlarına yeni bir çehre kazandıran “Fonksiyonel” ürün serisini tüketici ile buluşturuyor. Mekânları canlı ve dinamik bir forma sokan serideki Chalky, Magnetica ve Code Black ürünleri duvarları sadece birer yüzey olmaktan çıkarak keyifle kullanılabilecek faydalı alanlara dönüşüyor.

    Kara Tahta Boyası CHALKY; Hayal et, tasarla, uygula…

    Chalky ile çocuk odaları, mutfaklar, ofisler, okullar, kafeler ve restoranların duvarları birer yazı tahtasına dönüşüyor. Uygulandığı yüzeyleri yazı tahtası formatına sokan Chalky, tebeşir yardımıyla akıldaki bir fikri yazmayı, bir figür ya da motif çizmeyi mümkün kılıyor.

    Magnet Macun MAGNETICA; Magnetica ile pozitif enerjiyi üzerinize çekin

     

    Uygulandığı yüzeyleri magnet yapıştırılabilir hale getiren mıknatıs özellikli Magnetica ile evlerdeki renkli magnetler ve not kağıtları birer dekora dönüşüyor. Magnetica ile yaşam alanlarını daha yaratıcı ve işlevsel hale getirmek mümkün oluyor.

    Tam Siyah İç Cephe Boyası CODE BLACK; Siyahın Şifresi Çözüldü

    Alligator Code Black, sadelik ve şıklığı bir arada görmek isteyenlere hitap ediyor. Code Black siyahı ile mekanlar asalet ve zarafet ile doluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.