DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alman devi Solarlux, Türkiye’deki üretim ve satış hakları için TeknoWood ile İşbirliğine gidiyor

    Alman devi Solarlux, Türkiye’deki üretim ve satış hakları için TeknoWood ile İşbirliğine gidiyor
    04.07.2019
    A+
    A-
    “Hayalleri gerçeğe dönüştüren, ışık ve yaşam dolu mekanlar” mottosuyla, 35 yıldır uluslararası arenada kusursuz Alman mühendisliğini temsil eden Solarlux GmbH, katlanır ve sürgülü cam kapı sistemleri, cam ev ve kış bahçeleri ve cephe çözümleriyle tüm dünyada mimari anlayışı etkilemeyi ve yönlendirmeyi hedefliyor. Solarlux, büyük açıklıklar için; iç mekânın ferahlığından taviz vermeyen, geniş ve yüksek ölçülerde güçlü dayanım gösteren cam kanatlar tasarlayarak, manzarayı kesmeyen ve kullanıcı memnuniyetini en üst seviyeye çıkaran çözümler sunuyor.
    Fikir aşamasından üretime, her basamakta yüksek standartlar gözeten marka, proje süreçlerinde ve uygulama aşamalarında da profesyonel danışmanlık sunuyor. ABD başta olmak üzere Avrupa’nın neredeyse tüm ülkelerinde ve dünyanın birçok yerinde, yetkinlik ve deneyimiyle kendini kanıtlamış firmalarla iş birlikleri oluşturarak; ilhamını şeffaflık, hafiflik ve yaşam konforundan alan bu ürünleri başarıyla son kullanıcıya ulaştırıyor.
    Solarlux, Türkiye’de Üretim ve Satış Hakları İçin, TeknoWood Ahşap Yapı ve İnşaat Grubu’yla Anlaştı!
    Daha önce kendi ürünleriyle, Solarlux ürünlerini bir araya getiren pek çok proje yürüten ve uygulama ve işçilikteki deneyim ve kalite hassasiyetiyle kendini kanıtlayan TeknoWood, Solarlux için Türkiye Pazarı’nın da kapılarını aralamış oldu. 6 ürün grubunun imalat hakları da dahil olmak üzere, Türkiye’deki üretim ve uygulama işlemleri için anlaşmaya varıldı. Esnek ve özgür tasarımların önünü açacak nitelikteki bu birliktelik, doğal ve ferah mekanların yaratılmasının da önünü açacak.
    TeknoWood kurucusu Murat Serdar Kısadere, Türkiye’de önemli bir ihtiyaca yanıt veren ve hala gelişmekte olan CLT (Çapraz Lamine Ahşap) ve Yapısal Lamine Ahşap ürünleriyle yaptıkları tasarım ve uygulamaların, dünyanın en gelişmiş teknoloji ve tasarımlarını bünyesinde barındıran başka marka yapı elemanlarıyla birleştirilmesi gerektiğinin altını çiziyor.
    Solarlux Ürünleri, TeknoWood Riva Yerleşkesi’nde Tasarımcılarla ve Son Kullanıcılarla Buluşacak!
    Dünyanın her yerinden fark yaratmak isteyen mimarlar ve profesyoneller için tasarladığı ve ürettiği mimari eleman sistemleriyle; restoran, kafe, otel, ticari tesisler, konutlar ve endüstriyel tesislerde tercih edilebilen Solarlux ürünleri, TeknoWood Ahşap Yapı ve İnşaat’ın Beykoz, Riva’da bulunan yerleşkesinde açılacak olan Showroom’da sergilenecek! Yenilikçi, fonksiyonel, dikkat çekici ve tasarım ödüllü bu ürünlerin sunduğu yüksek standartlardaki Alman mühendisliği, incelemek ve daha detaylı bilgi almak isteyenlerle TeknoWood çatısı altında buluşacak. Kalifiye jürilerin değerlendirmeleriyle “iF Ürün Tasarım Ödülü” de dahil birçok ödüle hak kazanmış Solarlux ürünlerinin, PEFC, FSC, KIWA, SHR ve CE gibi önemli sertifikalara da sahip olduğunu belirtmekte fayda var.
    Yapısal Lamine Ahşap Uzmanı TeknoWood, Kuruluşundan Bu Yana Önemli Başarılara İmza Attı!
    2017 Türkiye Mimarlık Yıllığı’na girmeye hak kazanan, Boran Ekinci Mimarlık tasarımı Beykoz – Riva Evi projesinde TeknoWood ürünlerinden CLT kullanılarak geniş açıklıklar, yapısal lamine ahşapla doğal ve ferah bir mekân elde edecek şekilde geçilebilmiş oldu. Proje mimarı Boran Ekinci, projede tercih ettiği TeknoWood ürününü şöyle anlatıyor:
    “CLT’nin hiç kaplama olmadan, duvar, kiriş ve döşeme olarak kullanılabilmesi, bitmiş bir ürün olarak sonuç vermesi, fikir olarak ilginç geldi ve yapı tekniğini CLT malzeme ile geliştirdik. CLT, ahşapların farklı yönlerde lamine edilmesi ile elde edilen bir panel sistemi. CLT panellerin ebatları, istenilen kalınlığa, (3,5 m en x 24 m boy) ve uzunluğa erişebiliyor.”
    Kendi yerleşkesi de Riva’da bulunan ve 2011 yılından beri sunduğu ahşap çözümlerle, zamansız ve estetik tasarımlara imkân sağlayan TeknoWood, Mahmut Şevket Paşa’da kurmakta olduğu yeni yerleşkesi tamamlandığında; tasarım ofisleri, imalathane, Showroom ve açık satış alanlarıyla, güncel tasarım arayışlarına cevap verebilmeyi hedefleyen yapı sektörü profesyonelleri ve son kullanıcıları için adeta bir kampüs niteliğinde olacak. Böylece ziyaretçiler, Solarlux ve TeknoWood ürünlerinin kurulu ve kullanılır hallerini de görme fırsatı yakalayacak.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.