DOLAR 32,5386
EURO 34,8662
ALTIN 2431,955
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alpet’ten engelleri kaldıran proje

    Alpet’ten engelleri kaldıran proje
    22.01.2018
    A+
    A-

    Alpet’in Engelsiz Yaşam Vakfı ile birlikte “Alpet & Engelsiz Yaşam Vakfı Engelleri Kaldırıyor” sloganıyla başlattığı ve binlerce insana ulaşan, sosyal sorumluluk projesi bu yıl da devam ediyor. Anlaşma kapsamında bir yıl boyunca Alpet istasyonlarından yapılacak alışverişlerin belirli bir miktarını Engelsiz Yaşam Vakfı üyelerinin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere vakıf fonuna aktarılıyor. Ayrıca seçili marketlerde vakıf yararına üretilen tişörtlerin de satışı yapılıyor.

    Türkiye’nin öncü kuruluşlarından Altınbaş Holding’in akaryakıt dağıtımı alanında faaliyet gösteren iştiraki Altınbaş Petrol (Alpet) ve Engelsiz Yaşam Derneği iş birliği kapsamında, Alpet istasyonlarından bir yıl süresince yapılan tüm alışverişler binlerce engelliye destek oluyor. 2011 yılından bu yana Türkiye’deki binlerce engellinin ve ailesinin tekerlekli sandalye, ilaç, kira, erzak ve burs ihtiyacı gibi taleplerine destek olan Engelsiz Yaşam Vakfı, Türkiye genelinde 400’ün üzerinde istasyon ile faaliyet gösteren Alpet müşterilerinin alışverişleri sayesinde engelleri birlikte kaldırıyor.

    İhtiyaçlar gideriliyor

    Sosyal sorumluluk faaliyetlerine yeni bir boyut kazandıran proje ile Alpet alışverişleri artık hem ihtiyaçları gideriyor hem de toplumun sürdürülebilir gelişimine destek oluyor. Yoğun ilgi gören projeden vakıfa aktarılan fon, şimdiye kadar engelli vatandaşların tekerlekli sandalyeden sağlık problemlerine kadar pek çok ihtiyacının karşılanmasına yardımcı oldu. Projeye geçtiğimiz yıl; Behzat Uygur, Selçuk Ural, Kamuran Akkor, Yalçın Menteş, Ekin, 1. Sinema Güzeli Yarışması kraliçesi Dilara Gülsün Meydancı, Survivor 2017 Finalisti Burçak Tuncer ve Hababam Sınıfı filminin oyuncuları Ahmet Arıman(Hayta İsmail), Tuncay Akça(Bacaksız), Ercan Gezmiş(Postal Rıza), Bülent Onaran(Palamut Recep), Necati Demirel(Hırsız), Ergun Sözen(Boncuk), Baki Avcı, Dinçay Çetindamar, Fazıl Ender Uzun ve Teoman Ayık gibi isimler destek verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.