DOLAR 32,4959
EURO 34,5567
ALTIN 2497,517
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Alternatif ödeme seçenekleriyle sigortalı olmanın tam zamanı

    Alternatif ödeme seçenekleriyle sigortalı olmanın tam zamanı

    Uzman kadrosu,  güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla hızlı yükselişini sürdüren Osmanlı Sigorta Brokerliği, alternatif finansman modeli Barter’ı bütün şirketlerin ilgisine sunuyor. Bu noktadan hareketle yepyeni bir ticaret modeli geliştiren Osmanlı Sigorta, firmaların ister nakit ister Barter ile poliçe ödemelerini gerçekleştirebilmelerini sağlıyor.

     Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet vermeyi amaç edinen Osmanlı Sigorta Brokerliği, gelişen ve değişen ekonomik şartlar karşısında hizmetlerini sürekli geliştiriyor. Tüm çalışmalarını müşteri odaklı sürdüren Osmanlı Sigorta Brokerliği; konut, araç, birikimler ve en önemlisi de sağlığı sigorta ile güvence altına alıyor. İleride oluşabilecek hastalık ve benzeri durumlarda en iyi tedavi hizmetini almayı sağlayan özel sağlık sigortası ile oluşacak masrafları karşılayarak büyük bir tedavi yükünden kurtarıyor.

    Osmanlı Sigorta Brokerliği; Sağlık Sigortası, Zorunlu Deprem Sigortası, Trafik Araç Sigortası, Konut Sigortası, İşyeri Sigortası, Seyahat Sigortası, Kasko vb. tüm sigorta işlemlerinde en uygun teklifleri ve ücretsiz danışmanlık hizmetini sunuyor. Osmanlı Sigorta Brokerliği, Barter Sistemi’nin Türkiye’deki öncüsü Türk Barter ile önemli bir iş birliği yaparak uzun vadeli ödeme seçeneklerine ek olarak nakit veya Barter ödeme seçenekleriyle de müşterilerine finansal kolaylıklar sağlıyor. Alternatif ödeme imkânı sunan bu iş birliği sayesinde müşteriler; sigorta hizmetleri karşılığında poliçe ödeme işlemlerini nakit veya Barter ile gerçekleştirebiliyor.

    “Amacımız olası riskleri an aza indirmede Barter Sistemi kullanımının önünü açmak”

     Risklerin ve dolayısıyla hasarların her geçen gün arttığı günümüzde, sigortalı olmanın ne kadar önemli olduğunun altını çizen Osmanlı Sigorta Brokerliği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. M. Sırrı Şimşek; “Bu durumun ehemmiyetini hiç beklemediğimiz bir anda başımıza bir kaza geldiğinde anlıyoruz. Yaşamımız boyunca karşılaşabileceğimiz bu tarz riskler için sigorta yaptırmak, kazaları önlemek veya kaza gerçekleştiğinde en az hasarla kurtulmak adına son derece önem arz etmektedir. Osmanlı Sigorta Brokerliği olarak amacımız; hasar olmadan alınabilecek önlemler karşısında müşterilerimizi bilgilendirerek olası risklerin en aza indirgenmesini sağlamak ve oluşan hasarlarda da müşterilerimizin yanında yer alarak hasar sürecinin hızlı bir şekilde sonuçlanmasına yardımcı olmaktır” dedi.

    Sözlerine şu şekilde devam eden Şimşek; “Bu maksatla müşterilerimize risklerini en iyi ve en doğru şekilde dağıtarak, kendilerini gerçek anlamda güvencede hissetmelerini sağlayacak poliçe örnekleri hazırlıyoruz. Tüm bu hizmetlerin yanı sıra Barter ile ödeme alternatifini sunarak müşterilerimize her anlamda destek sağlıyoruz. Bu doğrultuda Osmanlı Sigorta Brokerliği ve Türk Barter iş birliği ile alternatif bir ödeme imkânı da tanıyan bu hizmetlerden yararlanmak isteyen herkesi Osmanlı Sigorta Brokerliği’ne davet ediyoruz“ dedi.

     

     

     

     

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.