DOLAR 32,2156
EURO 34,6969
ALTIN 2436,208
BIST 10218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Altın Emlak Bolu merkez temsilciliği açıldı

    Altın Emlak Bolu merkez temsilciliği açıldı
    15.05.2023
    A+
    A-

    25 ilde 120’ye yakın temsilciliği ile faaliyet gösteren Altın Emlak’ın Bolu Merkez temsilciliği açıldı.  

    Açılış konuşmasında söz alan Bolu Altın Emlak temsilcisi Cihan Sezer “Altın Emlak markasını Bolu ilimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uzman kadromuz ile müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerin uygun profesyonel hizmet anlayışımızı buluşturacağız. Yetkilendirilmiş portföylerimiz ve geniş temsilci ağımız ile gayrimenkul pazarlamasında farkımızı yansıtacağız. Bolu’da da markamıza güvenen herkes kazanacak” dedi.

    Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı’da “Bugün yoğun katılımlı bir açılışta daha sizlerleyiz. Çeyrek asırlık tecrübemiz ve marka bilinirliğimiz ile Türkiye genelinde faaliyet gösteriyoruz. Batı Karadeniz’de Düzce’den sonra şimdi de Bolu’da temsilciliğimiz faaliyete başlıyor. Nicelikten ziyade nitelikli büyümeye devam ediyoruz.  Edirne’den Kars’a olan hizmet ağımız genişlemeye devam ediyor. Yenilikçi vizyonumuz, teknoloji ile entegre çalışma sistemimiz ve güvenen herkes kazandı mottomuzla sektörümüze liderlik etmeye devam edeceğiz” dedi.

    Kılıçarslan Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarında faaliyete başlayan Bolu Altın Emlak temsilciliği açılışına Belediye Başkanı Tanju Özcan ve yardımcıları Rasim Özdemir ve Hasan Hakan Alparslan, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Ticaret İl Müdürü Ersin Terzi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İsmail Gören, Bolu İnşaat ve Müteahhitler Derneği Başkanı Bülent Arslan ve Bolu TÜGEM Başkanı İlyas Özçelik katıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.