DOLAR 32,3155
EURO 35,1095
ALTIN 2292,713
BIST 9056,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Altın Emlak büyümeye devam ediyor

    Altın Emlak büyümeye devam ediyor
    26.01.2018
    A+
    A-

    23 ilde 115 Temsilciliği bulunan, emlak sektörünün tamamı yerel sermayeli en güçlü franchisee zinciri olan ALTIN EMLAK Ailesi 2018 yılına da hızlı giriş yaptı. Türkiye’nin en sistemli emlak franchisee markası olan ALTIN EMLAK, son üç ayda açılan 15 yeni Temsilciliği ile farkını bir kez daha ortaya koydu.

    2018 yılının bir dönüm noktası olduğunu belirten Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “Emlak sektöründe bu yıl hayata geçecek olan yasal düzenlemeler, sektörümüzün kıymetini daha da artacak. Artık her isteyen emlak ofisi açamayacak. Belgeli, yasal olarak açılmış, oda kaydı olan emlak ofisleri bu işleri yapmaya devam edebilecekler. Klasik emlakçılar yerine artık markalı profesyonel emlakçılar sektörde yer alacak” dedi.

    15 Yeni Temsilciliğimiz İle Hizmet Ağımızı Genişletiyoruz

    2018 yılına hızlı bir giriş yaptıklarını belirten Altın Emlak Genel Müdürü “Son üç ayda Çanakkale’de Gelibolu, Biga ve Lapseki’de, Bursa’da Beşevler, Karacabey ve Mustafa Kemal Paşa’da, Tekirdağ’da Büyükyoncalı’da, İstanbul Anadolu yakasında Çekmeköy ve Kartal İstMarina, Kayaşehir’de Seyranşehir ve Fenertepe’de, Başakşehir Ayazma Konutları ve Başakşehir Avrupa Konutları, Halkalı’da Bizim Mahalle, Ordu’da Fatsa temsilciliklerimizi açıyoruz. İnsanların hayatlarındaki en önemli karar olan gayrimenkul alım ve satım sürecini, riskleri azaltarak profesyonelce sunuyoruz” dedi.

    Gayrimenkul Pazarlamasına Yenilikler Getiriyoruz

    Son dönemde temsilciliklerini gelişmiş CRM altyapısı, proje anlaşmaları, uzaktan eğitimler, ofis koçluğu, performans yönetimi, portal entegrasyonları, pazarlama toplantıları, yatırımcı günleri, insan kaynakları ve birçok yeni işbirliği sunduklarını belirten Özelmacıklı “Doğruluk ve dürüstlük ilkeleri her iki tarafın yararına nitelikli çözümler üretebilen nitelikli girişimciler ile markamızı büyütüyoruz. Temsilcilerimizi bilgi ve teknoloji ile sürekli geliştiriyor, altyapımızı her geçen gün yeniliyoruz” dedi.

    Güney Marmara Temsilcileri Açılıyor

    Son dönemde Güney Marmara’daki kalkınma planları çerçevesinde bu bölgeye ağırlık verdiklerini dile getiren Özelmacıklı “Geçen hafta Biga temsilciliğimizin açılışını yapmıştık. Bugün ise Lapseki ve Mustafa Kemal Paşa temsilciliklerimizin açılışlarını yapıyoruz. Bu bölgedeki projeler, yatırımcılarına kazandırmaya devam edecek” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.